Lensworld.eu ervaringen en beoordelingen

Oeps je lenzen zijn bijna op en je hebt eigenlijk geen tijd om naar de opticien in de stad te gaan. Lensworld.eu biedt de ideale oplossing en zorgt er zo snel mogelijk voor dat je nieuwe lenzen in huis hebt. De ervaringen met deze online lenzen kan je naast de beoordelingen terug lezen op onze website.

Mijn ervaring plaatsen

Over Lensworld.eu

Lensworld is een website die velerlei producten aanbiedt omtrent lenzen. Er zijn in de webshop verschillende soorten lenzen te vinden. Denk hierbij onder meer aan maandlenzen, maar ook de nodige fantasielenzen. Ze zijn allemaal te bestellen voor de consument in de webwinkel van de site.

Afhalen of verzenden
Lensworld biedt de consument verschillende opties als het gaat om de producten kopen. Je kan namelijk een bestelling ook bij Lensworld komen afhalen. Tevens is het daar mogelijk bepaalde oogmetingen te doen. Overigens hoef je voor advies niet per se naar Lensworld toe te komen. Via de klantenservice kun je namelijk ook het nodige vragen.

Afwijking
Via de webwinkel kun je makkelijk een product vinden en bestellen in de hoedanigheid die past bij jou oogafwijking. Je kan per ook aangeven wat je afwijking is. Je haalt bij Lensworld dus altijd een product is huis dat precies op maat is. Je hoeft voor maatwerk zeker niet meer altijd te huis uit zo blijkt.

Ervaring van Leroy, toegevoegd op 4 januari 2015

vandaag kwam ik thuis van werk en lagen de lenzen op de deurmat. goed verpakt in een pakketje dat door de brievenbus past.

Ervaring van Andre Ruitermans, toegevoegd op 22 september 2014

Vandaag een grote voorraad lenzenvloeistof besteld bij lensworld. de prijs is stukken lager dan bij mijn reguliere opticien.

» Lensworld.eu Review

Mijn ervaring plaatsen