Lesara ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Lesara en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Lesara

Lesara.nl is een site met een duidelijke filosofie: kleding en lifestyle producten hoeven helemaal niet duur te zijn. Zodoende vind je op deze site voordelige mode en sieraden, maar ook mooie spullen voor bij je thuis. Je kunt daarbij denken aan spullen voor in de keuken, woonkamer of slaapkamer. De site verkoopt zelfs verlichting, tuingereedschap en allerhande producten voor je huisdieren. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of je vindt het op Lesara.nl. Het mooie aan deze site is het feit dat er vaak goede aanbiedingen op te vinden zijn. Bij Lesara.nl houden ze daarbij niet van half werk. Regelmatig vind je hier kortingen op leuke producten van tot wel 80 procent! Ze gaan bij Lesara.nl altijd op zoek naar de nieuwste trends, om deze zodoende ook toegankelijk te maken voor mensen die misschien een minder groot budget te besteden hebben. En nodig je een vriend of vriendin uit op de site, dan krijg je 10 euro korting op je volgende aankoop!

keurig afgewerkt

Ervaring van C. van der Velden, toegevoegd op 8 april 2018

Twee polo's gekocht, werd binnen 3 dagen geleverd, maatvoering ok, kwaliteit ok, duidelijke instructie hoe te handelen bij retournering. Duidelijke berichtgeving over verloop van de bestelling. Wat wil je nog meer?

Ervaring van Gkhtkyi, toegevoegd op 19 maart 2016

Ervaring van Maud, toegevoegd op 7 maart 2016

Vandaag mijn nieuwe tuinset binnen gekregen met DHL. Hij ziet er nog mooier uit dan op de plaatjes, mannen sjouwden hem tot helemaal achterin de tuin en pakten hem ook uit. Top service dus ook. Laat de lente maar beginnen.

Ervaring van Marloes Geekma, toegevoegd op 4 december 2015

Heerlijke prijzen, vandaag mijn tweede bestelling binnen, verzenden duurt meestal 3 tot 5 dagen.

Ervaring van Irene, toegevoegd op 8 november 2015

Super webshop, parka jas gekocht voor 35 euro, zit heerlijk en ziet er veel duurder uit.

» Lesara review

Mijn ervaring plaatsen