Lidl-Reizen Ervaringen en Beoordelingen

De nieuwste Lidl reizen ervaringen en recensies lees je op deze pagina. Bekijk een overzicht van alle klantbeoordelingen van mensen die al op vakantie geweest zijn met Lidl reizen. De beoordelingen kunnen gaan over een cruise, zonvakantie naar Griekenland of vakantiepark.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Lidl-Reizen

Het online reisbureau van Lidl maakt gebruik van dezelfde formule als de bekende supermarkten: een kwalitatief uitstekend product tegen een betaalbare prijs.
Op de gebruiksvriendelijke website kun je kiezen om de maandelijks wisselende reisfolder te downloaden of direct een keuze te maken uit thema-aanbiedingen zoals auto- of vliegvakanties, all-inclusives, cruises of last-minutes. Bij de aanbiedingen staat steeds duidelijk omschreven wat je van deze vakantie kunt verwachten, zodat je niet voor verrassingen kunt komen te staan. Ook wordt hier vermeld wat de specifieke bezienswaardigheden zijn die je op je bestemming kunt aantreffen.
Onder de button 'Partneraanbiedingen' tref je een groot aantal reizen aan die Lidl Reizen in samenwerking met een aantal externe partners in de aanbieding heeft. Als de informatie niet voldoende of onduidelijk is, dan kun je extra informatie krijgen via een e-mailformulier of het gratis informatienummer bellen dat op de website vermeld staat.
Het boeken van een reis kun je eenvoudig online doen. Wil je de boeking liever telefonisch doen, dan kan dat via een gratis telefoonnummer.

» Lidl-Reizen Review

Mijn ervaring plaatsen