Lightbrands.nl ervaringen en beoordelingen

Lightbrands.nl is de specialist als het aankomt op verlichting. Hierbij wordt niet zomaar verlichting verkocht, maar echte merkverlichting die hun doel ver vooruit schieten. Ervaringen en beoordelingen van online shoppers met ervaring in lightbrands.nl lees je hier online terug. Je weet zo van te voren wat je wel of niet hoeft te verwachten.

Mijn ervaring plaatsen

Over Lightbrands

Op de website van Lightbrands.nl vindt u het grootste aanbod van designlampen en verlichting. Alle grote merken op dit gebied worden aangeboden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld, Artimede, Bloom Holland, Luceplan en Flos. Op de site kunt u gemakkelijk een onderscheid maken tussen de buiten- en binnenverlichting. De binnen lampen bestaan uit vloer-, hang-, wand-, tafel-, en plafondlampen. Naast de lampen kunt u er ook terecht voor meubelen.

Showroom
Wanneer u een product eerst graag bekijkt of advies wil inwinnen is dat mogelijk in de showroom te Hillegom. U kunt onder het genot van een kopje koffie u laten voorlichten door de adviseurs over wat in u geval de beste verlichting is. De showroom is gemakkelijk te vinden naast de snelweg en er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Service
Wanneer u een keuze heeft kunnen maken in de showroom dan is het vaak mogelijk om de producten direct mee naar huis te nemen in verband met de grote voorraad. Ook kunt u de producten via internet bestellen en thuis laten bezorgen of daarna zelf af te gaan halen in de showroom.

Ervaring van Rorik, toegevoegd op 20 augustus 2014

Mijn bestelling was sneller binnen dan ik had verwacht en wat in de mail stond.

Ervaring van Leon, toegevoegd op 18 april 2014

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode, ik was het vergeten maar ze wilden toch nog de korting geven.

» Lightbrands Review

Mijn ervaring plaatsen