Light in the box ervaringen en beoordelingen

Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt verkocht bij lightinthebox.com. De website werkt samen met Chinese fabrieken die deze producten produceren. Bestel nu online werkelijk alles wat je maar kan bedenken en lees van te voren de ervaringen en beoordelingen van anderen shoppers.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Lightinthebox.com

lightinthebox.com biedt meer dan een miljoen verschillende producten aan, aan lagere prijzen dan vele andere onlinewinkels. Dit komt omdat lightinthebox.com rechtstreeks werkt met de fabriek, waardoor de middelpersoon wegvalt en de kosten verlagen. Er wordt ook gecontroleerd of deze fabrieken betrouwbaar zijn, zodat jij je enkel zorgen moet maken over de betaalmethoden. Een snelle levering is gegarandeerd, aangezien er lokale magazijnen over heel Europa en in de VS gesitueerd zijn. Heb je vragen die niet op de website beantwoord worden, dan kan iemand jou in je moedertaal helpen. Dit kan maar liefst in 27 verschillende talen.

Het aanbod gaat van kleding tot decoratie voor thuis. Er zijn ook snufjes voor je telefoon beschikbaar, net als producten voor de sportievelingen of de beauty queens. Dan komen de actieknallers er nog eens bij. Elke dag zijn er kortingen die oplopen tot wel 90%. Wil je niet constant lightinthebox.com checken om dit bij te houden, kan je je altijd inschrijven om meldingen van de laatste actieknallers te ontvangen.

» Light in the box Review

Mijn ervaring plaatsen

Light in the box ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews