Limango ervaringen en beoordelingen

Ben jij op zoek naar hippe kinderkleding voor een goede prijs? Bij Limango vind je fashion, schoenen en kinderkleding tegen outletprijzen. Op zoek naar ervaringen die anderen hebben gehad met Limango en hoe zij deze webshop beoordelen? Bekijk dan de beoordelingen van Limango hier. Je zie direct of Limango een betrouwbare webwinkel is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Limango

Limango is een grote online webwinkel. Je kan er veel verschillende artikelen vinden maar het assortiment bestaat voornamelijk uit kleding. Jong en oud, man en vrouw kan er slagen voor wat ze nodig hebben. De website heeft een groot assortiment aan kleding met bekende merk zoals Adidas, Esprit en Jack & Jones.
Ook heeft Limango ook iedere dag nieuwe verkoopacties. Bij deze verkoopacties krijg je nieuwe artikelen die speciaal geselecteerd zijn door Limango tegen een lage prijs. Deze acties hebben wel een beperkte toelage waardoor je snel moet zijn voordat deze uitverkopen.
Naast de kleding die ze aanbieden hebben ze ook een vele producten voor het inrichten van je huis. Dit bestaat zoal uit meubels, woondecoratie, textiel(beddengoed en gordijnen), keukenaccessoires, badkamer artikelen tuin & balkon en ook technische apparatuur.
Om te betalen bij Limango kan je gebruik maken van de gebruikelijke betaalmethodes waarvan iDeal, Paypal en Creditcard de bekendste zijn. Voor de verzending wordt PostNL gebruikt. Al met al een prima webwinkel om iets te kopen.

Heel tevreden.

Ervaring van R Dekker, toegevoegd op 4 juni 2022

prima, ook een snelle bezorging en heel tevreden over het artikel.

Geduld is een schone zaak

Ervaring van U kunt, toegevoegd op 16 januari 2021

Besteld Gewacht 5 dagen Geleverd en... Tevreden! (Kijk wel goed op de foto naar de productdetails voordat je tot bestellen over gaat)

Geduld is een schone zaak

Ervaring van U kunt, toegevoegd op 16 januari 2021

Besteld Gewacht 5 dagen Geleverd en... Tevreden! (Kijk wel goed op de foto naar de productdetails voordat je tot bestellen over gaat)

Blij verrast.

Ervaring van Janke, toegevoegd op 9 juli 2016

Bij Limango kocht ik een tuniek. Door een te krappe aanzet, scheurde de rugnaad af bij de eerste keer dragen. Hierover heb ik contact opgenomen met Limango. Na foto's gestuurd te hebben van het kapotte kledingstuk, bood Limango aan om de tuniek te vervangen. De gescheurde blouse kon ik op hun kosten retourneren Ik verzuimde echter de aankoop terug te sturen, en deed het kapotte kledingstuk bij de vodden. Het werd door de milieuboer meegenomen voor recycling. Enkele weken later werd ik onverwacht gebeld door een medewerkster van Limango. Ik vertelde, dat ik de kapotte tuniek had weggegooid, deze niet terug kon sturen, en dus niet in aanmerking kwam voor vervanging. Ik kon mijn oren niet geloven toen de medewerkster mij een nieuwe tuniek aanbood. En inderdaad had ik enkele dagen later een nieuwe tuniek in huis. Wat een goede service. Bedankt Limango.

Fijne outlet

Ervaring van Mona, toegevoegd op 21 november 2014

De outlet is echt goedkoper, alleen de verzending duurt soms langer, had begrepen dat het helemaal uit Duitsland moest komen.

Mooie aanbiedingen

Ervaring van Mamma, toegevoegd op 5 augustus 2014

Veel bekende merken, heb al 4 keer wat gekocht bij Limango.

Goedkope parfum

Ervaring van Mireille, toegevoegd op 15 juli 2014

De parfum aanbiedingen zijn echt super.

» Limango Review

Mijn ervaring plaatsen