Limango ervaringen en beoordelingen

Ben jij op zoek naar hippe kinderkleding voor een goede prijs? Bij Limango vind je fashion, schoenen en kinderkleding tegen outletprijzen. Op zoek naar ervaringen die anderen hebben gehad met Limango en hoe zij deze webshop beoordelen? Bekijk dan de beoordelingen van Limango hier. Je zie direct of Limango een betrouwbare webwinkel is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Limango

Limango is een grote online webwinkel. Je kan er veel verschillende artikelen vinden maar het assortiment bestaat voornamelijk uit kleding. Jong en oud, man en vrouw kan er slagen voor wat ze nodig hebben. De website heeft een groot assortiment aan kleding met bekende merk zoals Adidas, Esprit en Jack & Jones.
Ook heeft Limango ook iedere dag nieuwe verkoopacties. Bij deze verkoopacties krijg je nieuwe artikelen die speciaal geselecteerd zijn door Limango tegen een lage prijs. Deze acties hebben wel een beperkte toelage waardoor je snel moet zijn voordat deze uitverkopen.
Naast de kleding die ze aanbieden hebben ze ook een vele producten voor het inrichten van je huis. Dit bestaat zoal uit meubels, woondecoratie, textiel(beddengoed en gordijnen), keukenaccessoires, badkamer artikelen tuin & balkon en ook technische apparatuur.
Om te betalen bij Limango kan je gebruik maken van de gebruikelijke betaalmethodes waarvan iDeal, Paypal en Creditcard de bekendste zijn. Voor de verzending wordt PostNL gebruikt. Al met al een prima webwinkel om iets te kopen.

» Limango Review

Mijn ervaring plaatsen

Limango ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews