Little Cool ervaringen en beoordelingen

Meerdere mensen voor jou hebben Little Cool beoordeeld. Ben jij benieuwd naar hun beoordelingen? Lees hier wat voor ervaringen andere klanten gehad hebben met Little Cool, een kinderwarenhuis met kinderkleren en een aantal fysieke vestigingen. Hier kun je in een oogopslag bekijken of het verstandig is om iets te kopen bij Little Cool of niet.

Mijn ervaring plaatsen

Over Littlecool.com

Op Littlecool.com vind je een website vol met leuke spullen voor jongens, meisjes en moeders. De leeftijdscategorieën zijn vanaf baby’s tussen de 0 en 2 jaar tot en met tieners tussen de 10 en 12 jaar. Daarnaast is er ook een onderscheidt tussen jongens, meisjes en leuke artikelen voor moeders. Het kinderwarenhuis beschikt over een heel veelzijdig assortiment wat bestaat van verzorgingsartikelen, babyspeelgoed, kleding & schoenen tot en met accessoires om alles af te maken. Al met al kan je er waarschijnlijk heel goed vinden wat je zoekt. Is het er niet kan je dat altijd vermelden zodat ze dit de volgende keer wel in huis hebben.
Voor de koopjesjagers is er een speciale “sale” afdeling waar je met veel korting allerlei artikelen kunt kopen.
Deze webshop is een prima plaats als je iets nodig hebt voor je kinderen of als je een babyshower hebt en met een origineel cadeau aan wilt komen voor de toekomstige moeder.

Ervaring van Kper, toegevoegd op 26 november 2014

Snel antwoord op mijn mail,binnen 10 min

Ervaring van Eef, toegevoegd op 22 januari 2014

Jammer dat de bestelling in 2 delen kwam. Graag volgende keer de keuze bieden of je even wacht zodat alles in 1 keer bezorgd kan worden.

» Little Cool Review

Mijn ervaring plaatsen