Localsunited.nl ervaringen en beoordelingen

Localsunited.nl is de online shop voor lekkere casual kleding die je bij iedere gelegenheid kan dragen. Zowel voor dames als voor heren is deze kleding online te vinden. De kleding is verkrijgbaar van bekende merken zoals Maison Scotch en Ugg Australia. Ervaringen en beoordelingen over de online winkel locaslunited.nl lees je bij ons online.

Mijn ervaring plaatsen

Over localsunited.nl

Heel veel gezinnen met kinderen werken met 2 om de kosten te verdelen. Het is ook niet meer dan normaal want het leven is ook duurder. Omdat veel gezinnen met 2 werken, is er bijna geen tijd om winkels af te schuimen opzoek naar de ideale geschikte kleding voor de man, vrouw en de kinderen. Vanaf nu moet dat niet meer en volstaat het om naar localsunited te surfen, de online kledingeinkel voor hem, haar en de kinderen.


Alles onder één dak

Dames die met hun tijd meegaan, heren die er tip top willen bijlopen van casueel tot klassiek. Jongens, meisjes die in snel tempo groeien en merkkleding nodig hebben tegen een betaalbare prijs. Je vindt deze termen allemaal tot sport toe in de localsunited. Vanaf €50.00 hoef je geen verzendkosten te betalen. Je kunt tot 14 dagen terug retourneren en de levering vindt plaats van 1 tot maximaal 3 dagen. Dat alles tegen een betaalbare prijs.

Ervaring van eds, toegevoegd op 4 november 2014

Veel grote merken, fijn shoppen, kan hier uren rondhangen

Ervaring van Willem, toegevoegd op 5 september 2014

Mooie woolrich jas gekocht was binnen 4 dagen in huis. Deze jas is echt supermooi en is bijna nergens anders te koop in nederland.

» localsunited.nl Review

Mijn ervaring plaatsen