Loi ervaringen en beoordelingen

Loi.nl is de website voor hoger opgeleiden of mensen die dit graag zouden willen zijn. Van online cursussen tot het volgen van een complete HBO opleiding het is allemaal mogelijk bij LOI. Ervaringen en beoordelingen van studenten die hier hun opleiding gevolgd hebben kan je hier online teruglezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Loi

Wie op zoek is naar een leuke, maar vooral ook betaalbare, cursus of opleiding, komt al snel bij de loi.nl uit. Het aanbod aan cursussen en opleidingen is er groot en vaak net iets goedkoper dan bij andere aanbieders.

Veel keuze op verschillende niveau's

Of je nu een cursus voor je hobby wilt volgen of een HBO opleiding wilt doen, op loi.nl vind je het allemaal. Voor iedere opleiding kun je een gratis studiegids aanvragen en vaak zijn er ook leuke aanbiedingen.

Snelle service

Nadat je een keuze hebt gemaakt, ontvang binnen enkele dagen je bestelling. De cursus of opleiding zit in handige mappen en het lesmateriaal is duidelijk en overzichtelijk. Alles wordt op zo'n manier verpakt dat het niet beschadigd onderweg.

Extra informatie

De gegevens van een eventuele persoonlijke begeleider zitten ook in de map. Ook alle gegevens over je huiswerk, praktijkdagen en het examen zijn duidelijk omschreven. Als je vragen hebt, krijg je snel antwoord. Dat is fijn want dan kun je snel weer verder.

Kan in sommige opzichten beter

Ervaring van Dianne, toegevoegd op 6 mei 2017

Ik volg bij de LOI sinds 2014 de opleiding Onderwijsassistente met de bijbehorende stage en toetsen. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de LOI! Maar als het aankomt op cijfers van examens zijn ze heel vaag. Ik ben erg slecht in Engels, en heb op 28 april examen gedaan. Nu stond er in mijn leeromgeving "cijfer bepaald". Ik had gebeld om te vragen of ze mij in ieder geval willen vertellen of het voldoende is gemaakt. Dat doen ze niet. Men kan/wil niet aangeven of de toets voldoende is gemaakt. Ik ben namens mijzelf, dus wat is het probleem als je het via de telefoon zegt? Ik krijg het met de post ja... dat weet ik. Maar ze kunnen dan niet vertellen of het voldoende is ja of de nee. Dat vind ik eigenlijk best slecht.

klantgerichtheid

Ervaring van Mirjam de Groot, toegevoegd op 28 oktober 2015

Bij inschrijving wordt toegezegd dat het lespakket de volgende dag binnenkomt, echter het duurde een week en was niet compleet. Het kostte heel veel moeite om contact te krijgen met LOI, vragen worden per mail vooruitgeschoven. De dame op het callcenter was zeer onaangenaam aan de telefoon. Een uiteindelijk klacht over de dienstverlening werd niet beantwoord.

Goede begeleiding

Ervaring van Levia de Vije, toegevoegd op 30 juni 2014

Als je vastloopt op een bepaald stukje kan je direct je vragen stellen waar je snel antwoord op krijgt.

Cursus Spaans

Ervaring van F, toegevoegd op 28 november 2013

Inmiddels al 3 cursussen spaans gevolgd bij LOI en het begint zijn vruchten af te werpen. Zojuist een gesprek aan de telefoon gevoerd volledig in het Spaans en ze begreep me gewoon.

Prima thuisstudie

Ervaring van Donna, toegevoegd op 27 september 2013

Diploma snel behaald en niet duur als je vergelijkt met andere thuisstudies

» Loi Review

Mijn ervaring plaatsen