Loi ervaringen en beoordelingen

Loi.nl is de website voor hoger opgeleiden of mensen die dit graag zouden willen zijn. Van online cursussen tot het volgen van een complete HBO opleiding het is allemaal mogelijk bij LOI. Ervaringen en beoordelingen van studenten die hier hun opleiding gevolgd hebben kan je hier online teruglezen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Loi

Wie op zoek is naar een leuke, maar vooral ook betaalbare, cursus of opleiding, komt al snel bij de loi.nl uit. Het aanbod aan cursussen en opleidingen is er groot en vaak net iets goedkoper dan bij andere aanbieders.

Veel keuze op verschillende niveau's

Of je nu een cursus voor je hobby wilt volgen of een HBO opleiding wilt doen, op loi.nl vind je het allemaal. Voor iedere opleiding kun je een gratis studiegids aanvragen en vaak zijn er ook leuke aanbiedingen.

Snelle service

Nadat je een keuze hebt gemaakt, ontvang binnen enkele dagen je bestelling. De cursus of opleiding zit in handige mappen en het lesmateriaal is duidelijk en overzichtelijk. Alles wordt op zo'n manier verpakt dat het niet beschadigd onderweg.

Extra informatie

De gegevens van een eventuele persoonlijke begeleider zitten ook in de map. Ook alle gegevens over je huiswerk, praktijkdagen en het examen zijn duidelijk omschreven. Als je vragen hebt, krijg je snel antwoord. Dat is fijn want dan kun je snel weer verder.

» Loi Review

Mijn ervaring plaatsen