Loikidzz ervaringen en beoordelingen

Sommige kinderen hebben niet genoeg aan een dagje school. Ze zijn intelligent en vervelen zich buiten schooltijd. Het kan geen kwaad om in overleg met school te besluiten om deze kinderen te stimuleren met extra werk via loikidzz.nl. De leerwegen zijn afgesteld op intelligente leerlingen die graag een beetje extra inzet willen tonen. Ervaringen en beoordelingen van ouders die je voorgingen lees je hier terug.

Mijn ervaring plaatsen

Over Loi kidzz

Hoogst waarschijnlijk ken je het LOI wel. Ze komen regelmatig langs in reclame's en op sites en bieden de meest interessante cursussen aan op vele verschillende niveau's. Nieuw van het LOI is LOI kidzz zodat jouw kinderen nu ook de aller leukste cursussen online kunnen volgen. Zo leert jouw kind binnen de kortste keren een vreemde taal, oefent hij of zij extra met reken en taal of volgt jouw kind een typecursus. ook voor de kinderen is er op elk niveau een leuke oplossing geïllustreerd door poppetjes en stripfiguren waardoor de cursussen levendig en interactief zijn. Met één druk op de knop vraag je een gratis proefles aan zodat jij kan kijken of je het interessant vindt voor jouw kroost en kan jouw kind gelijk een keertje oefenen met de cursus. Wil je nou voor jouw andere kind ook een leuke cursus beginnen, dan krijg je ook nog eens 15 euro korting op de tweede inschrijving.

Ervaring van WE, toegevoegd op 6 december 2014

Mijn zoon doet momenteel de typecursus van Loi kidzz. niet duur in vergelijking met andere cursussen.

Ervaring van Katinka, toegevoegd op 29 september 2014

Je kan precies de voortgang bijhouden van je kind, ook niet veel in 1 les gepropt. Mijn dochter heeft eerst de typecursus gevolgd en is nu haar Engels aan het bijspijkeren.

» Loi kidzz Review

Mijn ervaring plaatsen