Loks.nl ervaringen en beoordelingen

Loks.nl is een online warenhuis waar je werkelijk alles kan vinden wat je nodig hebt. Van huishoudelijke producten tot meubelen of spullen voor je hond en kat. De ervaringen en beoordelingen met het online warenhuis loks.nl lees je gewoon bij ons voor een eerlijk antwoord op de vraag of de shop betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Loks.nl

Op de website van loks.nl vind je zeer veel artikelen die in en om het gebruikt kunnen worden. Je kunt hierbij onder andere denken aan; meubelen, elektronica, tuinmeubelen, speelgoed, gereedschappen, springkussens, verlichting enzovoort. Het aantal producten die er verkocht worden groeit iedere dag. Omdat er wordt geleverd vanuit voorraad wordt het product, als het voor 15.00 uur wordt besteld, de eerst volgende werkdag bezorgd op het afgesproken adres.

Betalen
Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, PayPal, vooruitbetaling, creditcard of achteraf. Bij achteraf betalen betaal je pas wanneer je het product in huis hebt. De betaling moet wel binnen 14 dagen plaatsvinden. Op deze manier is het nooit nodig je creditcardgegevens of bankrekening op te geven. Voor het achteraf betalen wordt een extra vergoeding gevraagd van €1,95.

Retourneren
Je hebt, zodra je het product in ontvangst hebt genomen, een bedenktijd van 14 dagen. Tot die tijd kan je het product, als het niet is beschadigd, terugsturen. Dit terugsturen kan zonder opgaaf van reden plaatsvinden. Lees wel aandachtig op welke manier je het product moet terugsturen.

Ervaring van V, toegevoegd op 11 december 2014

Zocht een grote deken voor op de bank in de wintermaanden, gevonden bij Loks. snel in huis, de website kan wel een opknapbeurtje gebruiken

Ervaring van Francine Klaessen, toegevoegd op 18 januari 2014

Fruitschaal was snel in huis. Kleur precies zoals ik wilde

» Loks.nl Review

Mijn ervaring plaatsen