Lookx.nl ervaringen en beoordelingen

Lookx.nl is de webshop voor vrouwen die opzoek zijn naar make-up. Lookx is een online make-up merk waarbij je echt alles kan vinden wat je nodig hebt. Van lipstick tot camouflage make-up. Ervaringen en beoordelingen helpen je om het juiste product te vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Lookx

Lookx werd in 1999 opgericht door Cindy van der Peet en Bas van Duivenbooden die een trendy merk wilden aanbieden voor vrouwen die houden van make-up (lipstick, mascare, oogschaduw,...), skincare (bescherming, hydratatie, oogverzorging,...) en mooie accessoires (handtassen, sieraden, zonnebrillen,...). Omdat Cindy en haar partner niet de zaken vonden die zij wilden aanbieden hebben ze het merk Lookx opgericht dat nu via de webshop verkrijgbaar is. Zij staan garant voor producten die dierproefvrij en huidvriendelijk zijn en mikken op het beste resultaat. Je kan je producten online bestellen en betalen in de beveiligde betaalomgeving, via bankoverschrijving of met cadeaubonnen/-cheques. Alle leveringen gebeuren via Post.nl en van alle producten staat op de site aangegeven of ze op voorraad zijn zodat je zelf kan inschatten wanneer je je goederen zult ontvangen. Bij elke bestelling ontvang je bovendien het Lookx magazine en enkele samples van andere producten. Wanneer de producten je niet tevreden stellen, kan je deze binnen de 14 dagen retourneren na melding hiervan aan Lookx. Contact opnemen met Lookx kan telefonisch, via e-mail of via de chatknop op de site.

Ervaring van Tineke, toegevoegd op 11 september 2014

Oogschaduw van Lookx gekregen voor mijn verjaardag, ben helemaal fan.

Ervaring van Sabine, toegevoegd op 24 april 2014

De Lookx producten zijn een van de weinige make up merken die mijn huis kunnen verdragen, ben dan ook vaste klant bij hun webshop

» Lookx Review

Mijn ervaring plaatsen