Loungeset.nl ervaringen en beoordelingen

Waarom zou je veel geld betalen en met een loungeset gaan slepen als je dit ook online kan regelen? Loungeset.nl is de winkel waar je online je eigen loungeset kan bestellen. Je bestelling wordt vaak binnen 24 uur gratis thuisbezorgd zodat je direct kan genieten van je nieuwe loungeset, lees bij ons direct alle ervaringen en beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Loungeset.nl

Als je op zoek bent naar meubelen voor in je tuin dan is het de moeite waard om een kijkje te nemen bij loungeset.nl Op deze site kun je allerlei loungesets vinden, maar ook allerlei andere dingen voor in je tuin, zoals tuinstoelen, ligbedden en parasols. Ook kun je accessoires vinden, zoals terrasverwarming, dienbladen, plantenbakken en hangmatten. Kortom, het aanbod is zeer divers. De site helpt je met het verfijnen van je zoekactie. Zo kun je als je bijvoorbeeld aan het kijken bent voor een loungeset, een selectie maken op prijs, merk en kleur. Als je tuin bijna vol staat en je niet een heel loungeset nodig hebt, kun je ook kijken bij de losse elementen. Hier zal je bijvoorbeeld hoeken voor je set vinden. Bestellen via de site is makkelijk te realiseren en ook de levering werkt goed. Je producten heb je namelijk snel in huis en deze worden bij een bestelling van boven de 50 euro ook nog eens gratis thuisbezorgd.

Super goede webshop zoals dat hoort!

Ervaring van tjerk, toegevoegd op 15 juli 2019

Mijn complimenten naar deze firma. Erg mooie en kwalitatieve producten tegen een lage prijs! Ook als je producten ergens anders goedkoper vindt zal loungeset.nl je hierin tegemoet komen. Ze hebben mij het prijsverschil direct terug overgemaakt zodat ik de laagste prijsgarantie heb. Naar mijn zeggen een webshop zoals dat hoort anno 2019!

Vriendelijke bezorgers

Ervaring van Carlo, toegevoegd op 8 augustus 2014

Prachten de nieuwe bank + stoelen tot aan in de tuin. Heb ze nog een biertje aangeboden maar ze moesten verder.

Veel goedkoper bij Loungeset.nl

Ervaring van Philippa, toegevoegd op 29 juni 2014

Voordat we onze set wilden bestellen toch nog even gezocht en kwamen we loungeset.nl tegen, gewoon 200 euro goedkoper.

mooie set

Ervaring van Tina, toegevoegd op 15 mei 2014

Vandaag onze set binnengekregen, mooi resultaat en hij zit heerlijk. Bedankt loungeset.nl

» Loungeset.nl Review

Mijn ervaring plaatsen