Luchtcompressorstore.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Luchtcompressorstore.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Luchtcompressorstore.nl

Luchtcompressorstore.nl is een onderdeel van KommaGo BV. KommaGo is sinds 1999 actief op internet. Onder haar virtuele paraplu vallen diverse gespecialiseerde internetwinkels. De opzet is dat deze gespecialiseerde webshops met een compleet assortiment en een eigen team van experts de markt benaderen. Luchtcompressorstore.nl is gevestigd in Utrecht.

Wie regelmatig luchtaangedreven apparatuur gebruikt, weet dat een goede compressor van levensbelang is. Luchtcompressorstore.nl verkoopt naast een paar budgetmerken ook compressoren van aanspreken fabrikanten zoals bijvoorbeeld Atlas Copco met een capaciteit van meer dan 630 liter per minuut. Daarnaast levert men ook alle denkbare apparatuur die op compressoren aangesloten kunnen worden.

Alle leverbare luchtaangedreven productgroepen staan duidelijk bovenaan de homepage vermeld. Per artikel tref je ook een uitgebreide productomschrijving en een afbeelding aan. Uiteraard kun je ook voor onderhoudsproducten en accessoires bij luchtcompressorstore.nl terecht. Mocht je, ondanks de uitgebreide productinformatie, toch vragen hebben dan kun je contact opnemen met een van de experts. Dat kan telefonisch, maar ook via de handige chatfunctie op de website.

Ervaring van Eduard, toegevoegd op 14 september 2015

Bestellen ging eenvoudig, na 4 dagen stond de postbode voor de deur inclusief weekend.

Ervaring van M D, toegevoegd op 29 juni 2015

Fijn dat jullie op deze korte termijn nog konden leveren.

» Luchtcompressorstore.nl review

Mijn ervaring plaatsen