Lufthansa ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Lufthansa en lees of deze maatschappij veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Lufthansa

De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa biedt wereldwijd vliegtickets aan die via de eigen website direct gereserveerd kunnen worden. Met het boeken van een vliegticket heb je tegelijkertijd de mogelijk een hotel en een huurauto te reserveren.

De wereld binnen handbereik

Bij Lufthansa.com ligt de wereld aan je voeten. De overzichtelijke website laat je op eenvoudige wijze verschillende tarieven zien naar je favoriete (vakantie)bestemming. Wil je een complete reis boeken? Ook dat is mogelijk want Lufthansa.com geeft je hoteltips én de mogelijkheid om gelijk een huurauto te boeken. Zo ben je bij aankomst op het vliegveld van bestemming verzekerd van vervoer en/of een accommodatie. Nadat je een reservering hebt gemaakt kun je deze altijd inzien en eventueel wijzigen in het daarvoor bestemde gedeelte. Lufthansa.com heeft bovendien regelmatig interessante aanbiedingen en je kunt deelnemen aan het programma voor trouwe passagiers, waarmee je voordeel hebt op onder meer vliegvelden en hotelovernachtingen. Het reserveringssysteem is overzichtelijk en wijst zichzelf waarna je eenvoudig met een creditcard je reservering kunt afronden.

Ervaring van van Gemer, toegevoegd op 15 april 2016

Mijn koffer laten staan bij de incheckbalie, vriendelijke mevrouw van Lufthansa kwam me achterna rennen, ontzettend bedankt.

Ervaring van Maurie, toegevoegd op 7 september 2015

4 vluchten in een week prima verlopen, stewardessen aardig en attent net als bij KLM.

Ervaring van Lisa, toegevoegd op 15 januari 2015

Had een fout gemaakt in mijn naam, moest ik 150 euro betalen om het te wijzigen, echt schandalig.

» Lufthansa review

Mijn ervaring plaatsen