Luiertaartfabriek.nl ervaringen en beoordelingen

Nieuwe ouders hebben vaak veel behoefte aan luiers vooral in het begin lijken deze erdoorheen te vliegen. Luiertaartfabriek.nl helpt je aan een originele manier om nieuwe ouders luiers cadeau te geven. Ervaringen en beoordelingen van ouders die de luiers op deze manier cadeau hebben gekregen lees je hier online terug.

Mijn ervaring plaatsen

Over Luiertaartfabriek

Ben jij op zoek naar een persoonlijk cadeau voor jouw pas geboren neefje, nichtje, buurmeisje, buurjongetje of het kindje van jouw beste vriendin? Breng dan eens een bezoekje aan luiertaartfabriek.nl. Hier vind je de meest persoonlijke cadeautjes voor moeder en baby. Zo bestel je online één van de originele luiertaarten. De luiertaarten zijn luiers gevormd als taart met daarbij een leuke knuffel en natuurlijk versiering. Ben je nou meer op zoek naar een cadeautje met de naam van het kroost er op? Ook dat is absoluut mogelijk. luiertaartfabriek.nl kent meerdere producten waar jij de naam van de baby op kan laten drukken. Ook kan je verschillende cadeaus met een foto laten bedrukken. Als dat niet persoonlijk is! Helemaal fijn is dat je per bestelling maar 2,95 aan verzendkosten betaald. Zo krijg je nooit met onverwachte kosten te maken! Kortom: luiertaartfabriek.nl is het ideale adres voor al jouw gepersonaliseerde en originele kraamcadeautjes.

Leuke geboortetegel

Ervaring van Sabine van Wensen, toegevoegd op 3 december 2014

Wat een mooie tegel is het geworden.

Leuke kraamkados

Ervaring van Lysia, toegevoegd op 21 juli 2014

Als er een kindje wordt geboren bij vriendin of kennis kan je hier vaak slagen. Sommige kados passen door de brievenbus helemaal handig als je zoals ik fulltime werkt.

» Luiertaartfabriek Review

Mijn ervaring plaatsen