Luilak.nl ervaringen en beoordelingen

Luilak geeft iedereen die van het leven houdt een lekker plekje in de tuin om te genieten van de zon en de luilak te spelen. Met hangmatten waarbij je geen palmboom meer nodig hebt kan je pas echt genieten van een zonnetje in de zomer. Ervaringen en beoordelingen over luilak.nl lees je hier online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Luilak.nl

Op de website van Luiklak.nl vindt u producten zoals hangmatten, hangstoelen, strand- en badlakens. U kunt uw producten online bestellen maar ook rechtstreeks in de winkel kopen in Zwolle. Je kan er de producten kopen tegen een contante betaling.

Luieren
Luilak is dé webwinkel voor de producten die te maken hebben met luieren. De producten worden al meer dan 7 jaar rechtstreeks gekocht bij de producent in het zonnige zuiden. Er wordt streng op toegezien dat er geen misbruik wordt gemaakt van kinderarbeid. Het is zelfs zo dat Luilak de naam heeft verbonden aan La Vecina, een kindertehuis in Colombia. Van elk product dat wordt verkocht wordt €1, - geschonken aan dat kindertehuis.

Levering en retourneren
Wanneer u een product via de website besteld wordt het binnen twee werkdagen afgeleverd. De prijzen die vermeld staan op de website zijn inclusief BTW maar exclusief verzendkosten. Wanneer een product niet bevalt dan is het mogelijk het nog binnen twee weken, ingaande vanaf het ontvangstmoment, te retourneren. Na de periode van 14 dagen is dat niet meer mogelijk.

» Luilak.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Luilak.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews