Maatjemeer-match ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Maatjemeer Match en lees of deze datingsite veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Maatjemeer-match

Maatjemeer-match.nl is een ontmoetingsplek voor volslanke mensen. Niet alleen volslanken kunnen zich in laten schrijven, maar ook alleenstaanden die een volslanke partner zoeken. Men kan kiezen voor een gratis of een betaald profiel. Uiteraard zijn de mogelijkheden groter als er betaald wordt. Toch kan je gratis wel een profiel aanmaken en andere profielen bekijken. Inschrijven is simpel. Dit gaat ook gewoon online, waarbij je een bevestigingsmail ontvangt. Ook chatten is mogelijk bij de gratis versie. Alleen kan dit beperkter dan bij een betaald profiel.

De site is duidelijk in gebruik. Het geeft niet alleen informatie over het gebruik van deze datingsite, maar ook tips over het daten zelf. Het waarschuwt overduidelijk voor de gevaren die op de loer liggen, zoals het verstrekken van je persoonsgegevens voordat je iemand echt kent en dat je nooit op geldverzoeken in moet gaan.

De site komt gebruiksvriendelijk over. Op de site kan je ook succesverhalen bekijken. Waarbij je getuige bent van mooie relaties die via deze site zijn ontstaan. Ook zelf kan je jouw succesverhaal opsturen.

» Maatjemeer-match review

Mijn ervaring plaatsen

Maatjemeer-match ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews