Macmaniack ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Macmaniack en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Macmaniack

Op MacManiack.com vind je een ruim aanbod aan Apple producten en toebehoren. Je kan er zowel de mobiele toestellen en computers als de nieuwe Apple Watch kopen. De ruime selectie aan toebehoren gaat van covers en hoesjes tot kabels, laders en auto-accessoires. Ten slotte heeft de webshop nog een aanbod aan Samsung-toestellen (Galaxy reeks).

Verder worden op de site refurbished iPhones aan lage prijzen aangeboden. Ook de "uitverkoop"-pagina bevat een selectie (vaak thematische) toestellen aan een verminderde prijs.

Betalen kan je met Paypal, iDeal, Mr Cash, of via gewone overschrijving. De meeste gangbare kredietkaarten worden geaccepteerd. Levering in de Benelux is gratis vanaf 50 euro en gebeurt binnen 24 uur. Indien je voor 14 uur bestelt worden de producten dezelfde dag nog verstuurd. In België kan je je bestelling zelf ophalen bij een BPost afhaalpunt of in het magazijn van de winkel.

MacManiack werd opgericht in 2009 en maakt onderdeel uit van Antares Concept SPRL.

Ervaring van Frits, toegevoegd op 24 juni 2015

Op advies van een vriend een scherm gekocht voor de iphone, en zelf mijn telefoon gerepareerd, ben nu 60 euro goedkoper uit als dat de winkel vroeg.

Ervaring van van Gembert, toegevoegd op 18 maart 2015

Iphone gekocht, bevalt prima hij ziet er uit als nieuw.

» Macmaniack Review

Mijn ervaring plaatsen