Made.com ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Made.com en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Made.com

www.made.com is een webwinkel waarop je vele moderne meubels kunt bestellen. Dit zijn meubels en accessoires die je niet zo snel in de winkel om de hoek tegen zult komen, hierdoor kun je dus een zeer uniek interieur creëren. Elke week worden alle bestellingen van een product gecombineerd en worden de meubels en accessoires geproduceerd. De producten die je hier vindt komen dus niet uit een magazijn maar worden op bestelling gemaakt waardoor de kosten veel lager liggen wat je ook zult merken wanneer je afrekent. Je kunt volgens made.com tot wel 70% besparen. De ervaringen van klanten staan ook op de site.

Er zijn verschillende manieren om te zoeken; zo kun je per collectie kijken of per type meubel of accessoire. Tafels, stoelen, verlichting, bedden, kussens... Eigenlijk kun je alles voor je interieur wel in deze webwinkel vinden. Dankzij het live-tracking systeem kun je precies zien waar je bestelling is, zo weet je dus wanneer je kunt beginnen met je nieuwe inrichting.

Service

Ervaring van Marijke, toegevoegd op 27 juli 2022

Super mijn tv kast was na een week 100 euro afgeprijsd!!! Binnen drie dagen 100, euro terug gestort.. Dat is nog eens service.. Dank

Matig

Ervaring van Petra, toegevoegd op 14 april 2021

Mooie meubelen, maar je moet kopen va de foto, niks in showroom aanwezig, bestellen, vooruit betalen en dan gemiddeld 4/5 maanden wachten tot hij geleverd word, de levering en retour moet je ook nog eens dik voor betalen, en dat alles voor een stoel w Die je niet gezien hebt en niet op kunt zitten eerst, wie doet dat?! Je kunt ze niet telefonisch bereiken, ook erg vervelend en de stofstalen zijn ook niet leverbaar, succes!

Super tevreden!

Ervaring van Cindel, toegevoegd op 17 februari 2021

Na overal slechte recensies te hebben gelezen twijfelde ik erg of ik wel wat moest bestellen bij made. Toch mijn eettafel besteld waar ik super blij mee ben ! De tafel is precies zoals op de foto en er zat geen krasje op. Levertijd stond op 4 tot 6 weken en me tafel was er binnen 1 week. Jammer dat vooral de slechte ervaringen worden gedeeld . Ik beveel made zeker aan !

Service

Ervaring van Carla, toegevoegd op 15 oktober 2020

Zie ik een week nadat ik mijn lamp besteld heb dat hij nu € 30,- goedkoper is. Ik zei: das een beetje zuur. Ik moest mijn bestelnummer doorgeven en het geld is dezelfde week nog gestort. Dat vind ik nu goede service.

Ervaring van , toegevoegd op 20 juli 2018

Mooie producten maar slechte service

Ervaring van Chantal, toegevoegd op 4 maart 2018

- mooi assortiment - lange levertijd - moeizaam contact te krijgen - hoge kosten bij retourzending, waardoor ik 37% van mijn aankoopbedrag kwijt was, gebaseerd op verzendkosten en kosten retour-name. Zeer slechte klantervaring. Geen 1 ster, vanwege het mooie aanbod.

Verkeerd product geleverd, geen mogelijk contact met Made.com

Ervaring van Frederike , toegevoegd op 16 oktober 2017

NIET BETROUWBAAR!!! Wat een leuke lamp zag ik op jullie website. Besteld en betaald. Een bevestigingsmail ontvangen dat de lamp op 22/9 aangeboden zou worden aan PostNL. Begin oktober niets ontvangen en ook de track&trace-code geeft aan dat er niets verzonden is. Bij mijn 2e poging contact met de klat eservice. Lamp is nooit verzonden, ze maken een nieuwe bestelling aan. Ook weer een bevestiging. Yoopyoop, mijn bestelling. Helaas een side table. Na meerdere e-mails, in 2 dagen 90! Minuten in de wacht gehangen, nog steeds geen contact of reactie gehad! Alle slechte reacties op de website verwijderd. Maar ze zijn te vinden op trustpilot, kijk dus verder. Een NIET BETROUWBAAR bedrijf.

Ervaring van Elise, toegevoegd op 24 april 2015

Hele gave producten, al 3 keer besteld bij Made.com Soms duurt het verzenden wat langer maar komt ook omdat het vaak maatwerk is natuurlijk.

Ervaring van van Klein, toegevoegd op 25 februari 2015

Lamp gevonden die ik al maanden zocht en in een tijdschrift had zien staan. Ga vaker bestellen bij jullie winkel.

» Made.com Review

Mijn ervaring plaatsen