Magix.com ervaringen en beoordelingen

Magix is de webshop voor het vinden van unieke software dat door het bedrijf zelf is ontwikkeld. Van foto en illustratie software tot het bewerken van je eigen video’s het kan allemaal met Magix. Ervaringen en beoordelingen laten je graag alle mogelijkheden zien en de eerlijke meningen over de software van Magix.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Magix.com

Sinds 1993 verkoopt Duitse softwareproducent Magix een reeks multimediaoplossingen die iedereen in staat moet stellen zelf op de computer foto's, video's, muziek en websites te maken, bewerken en delen. Hoewel de producten van Magix ook door andere partijen offline en online worden aangeboden, kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten via Magix.com alles direct bij Magix zelf afnemen.

Productaabod

Magix verdeelt de software vier categorieën: foto's & illustraties, video, muziek en websites. Elke categorie bevat verschillende programma's zoals bijvoorbeeld een programma voor het bewerken van video, afbeeldingen en geluid en een ander programma dat helpt met oude media naar digitale vorm omzetten.
Van vrijwel alle programma's is een gratis testversie te downloaden waar men 30 dagen mee aan de slag kan. Bij aanschaf van de software kan gekozen worden voor het downloaden van de software of het op cd-rom laten thuisbezorgen.
Naast de software zelf biedt Magix ook cursussen en uitgebreide handleidingen aan voor alle categorieën programma's zodat gebruikers het maximale uit de software kunnen halen.

» Magix.com Review

Mijn ervaring plaatsen

Magix.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews