Makkumbeach ervaringen en beoordelingen

Lekker een weekendje naar het strand met het hele gezin? Makkumbeach.nl zorgt voor een heerlijke verblijfplaats aan het strand van het Makkum beachresort. In Friesland ligt aan het IJsselmeer een uniek resort waar wij de enige echte ervaringen en beoordelingen van hebben verzameld zodat je eerlijk een boeking kan maken.

Mijn ervaring plaatsen

Over Makkum Beach

Beach Resort Makkum is een geweldig villa- en vakantiepark aan het IJsselmeer in Friesland. De luxe villa‬ôs en ook de comfortabele bungalows liggen aan het strand en/of aan het water. Ook is het mogelijk om een hotel of een appartement te huren. Zij leveren allen een goed uitzicht over het IJsselmeer. Wanneer u een extra grote villa wilt huren bijvoorbeeld voor 12 personen is dat ook mogelijk. Het is een geweldige omgeving om een vakantie te vieren. Voor kleine kinderen is het strand ideaal. Het ondiepe water maakt het mogelijk om ze er naar hartenlust te kunnen laten spelen.

Waardering
Zij, die er een vakantie doorgebracht hebben, gaven een gemiddeld cijfer van ongeveer 8,5. Vooral de ligging en waardering scoren hierbij zeer hoog.

Boeken
Op de website kunt u gemakkelijk een goede keus maken van het soort verblijf dat u wilt hebben. De website van makkumbeach.nl is zeer overzichtelijk opgebouwd. Hebt u toch nog vragen dan is vaak een telefoontje genoeg om u voldoende te laten voorlichten. Het personeel is bekwaam en zeer vriendelijk om u te woord te staan. Kijk ook naar de vroeg boek kortingen. U kunt hierbij zo maar 25% korting krijgen.

Ervaring van Louisa en Familie, toegevoegd op 28 augustus 2014

Hele mooi huizen met schitterend uitzicht, winkels op loopafstand, verder mooie omgeving om te wandelen. Elke ochtend kan een vers ontbijtje en krantje erbij nemen.

» Makkum Beach Review

Mijn ervaring plaatsen