Mamakado ervaringen en beoordelingen

Bekijk de beoordelingen en ervaringen die mensen gehad hebben met de webshop mamakado.nl. Hier kun je trendy cadeau‬ôs voor moeders vinden die goed in de smaak vallen bij moeders. Of je nu op zoek bent naar een cadeautje voor moederdag, een verjaardag of gewoon zomaar: mamakado.nl heeft het.

Mijn ervaring plaatsen

Over Mamakado.nl

De website mamakado.nl is een site waar je leuke cadeautjes kan kopen voor mama. De website is een mooie site waar je veel verschillende producten kan kopen. De website is door zijn populariteit de laatste jaren enorm gegroeid. Ook komt dat natuurlijk door de mond tot mond reclame. Wie er eenmaal wat heeft gekocht zal er zeker terugkomen.

Ontstaan webwinkel
De webwinkel is ontstaan als een website met kraamcadeaus in 2006. Dat was toen nog hoofdzakelijk voor zakelijke klanten. In 2009 zag mamkado.nl het levenslicht. Omdat de zaak zo hard groeide is men noodgedwongen moeten verhuizen naar een bedrijfspand. Vanuit het bedrijfspand wordt nu alles geregeld. Lidia stond aan de wieg van de oprichting. Nu bestaat het team al uit vier personen.

Levertijden
Je kan er vele spullen kopen die op de datum worden geleverd zoals dat op de site wordt aangegeven. Wanneer er iets niet in orde is kan men door de rechtstreekse en korte verbinding het probleem snel oplossen. Dat is onder meer wat er zo aantrekkelijk is om bij mamakado.nl spullen te kopen.

Ervaring van Joyce Westen, toegevoegd op 28 oktober 2014

Zwangerschapsketting van een vriendin gekregen die ze bij jullie webshop had besteld. Gaaf zeg en ik hou het in de gaten als een vriendin van mij zwanger wordt.

Ervaring van Chelsea, toegevoegd op 6 september 2014

Speciaal aanbod niet duur en snel met de post.

» Mamakado Review

Mijn ervaring plaatsen