Marc-o-polo.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over marc-o-polo.com en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over marc-o-polo.com

Op de website van Marc O'Polo kun je terecht voor kleding voor dames, heren en kinderen. Ook verkoopt de webwinkel diverse interieurproducten, zoals bedlinnen en handdoeken. Bovenaan de pagina kun je gemakkelijk de productcategorie aanklikken waar je naar op zoek bent. Per product is een aantal foto's beschikbaar waarop tevens ingezoomd kan worden. Ook geeft de website een korte productomschrijving weer waarin onder andere wordt vermeld van welk materiaal het kledingstuk is gemaakt. Mocht je op zoek zijn naar inspiratie, dan kun je terecht op de pagina 'Looks' waar wekelijks nieuwe foto's van outfits worden geplaatst.

Bestellingen die op werkdagen voor 14.00 uur worden geplaatst, bezorgd Marc O'Polo binnen drie tot vijf werkdagen. De verzendkosten voor bestellingen in Nederland, bedragen €4,95. Mocht je een product toch willen retourneren, dan is dit mogelijk binnen dertig dagen. Je hoeft hier niets voor te betalen. Je aankopen afrekenen doe je bij deze webshop via creditcard, PayPal, iDEAL of per factuur.

Ervaring van Linda, toegevoegd op 14 oktober 2015

Koop hier 2 keer per jaar kleren voor mijn man en mijnzelf, hoge kwaliteit, broeken en truien gaan zeker 2 jaar mee.

Ervaring van D, toegevoegd op 11 april 2015

Hele aardige medewerkers bij de vestiging in den bosch, ook als je een klacht hebt over een kledingstuk wordt het zeer netjes opgelost.

» marc-o-polo.com review

Mijn ervaring plaatsen