Margedeals.nl ervaringen en beoordelingen

Margedeals is de website waar je iedere dag weer scherpe deals vindt voor een extreem lage prijs. Maar krijg je voor dat geld ook echt kwaliteit of valt dit vies tegen? Ervaringen en beoordelingen over margedeals.nl lees je hier gewoon online terug. Profiteer 24 uur van een unieke deal op deze website.

Mijn ervaring plaatsen

Over Margedeals

Bij Margedeals.nl worden dagelijks allerlei aanbiedingen aangeboden. Het assortiment bestaat vooral uit gadgets, dit zijn echte hebbedingetjes. Dus als je op zoek bent naar een origineel cadeau of zelf gek bent op de nieuwste snufjes, dan vind je die wellicht bij MargeDeals.

Margedeals zijn deals waarbij de marge tussen het inkoop- en verkoopbedrag zo laag mogelijk gehouden wordt, om het product tegen een zo laag mogelijke prijs te verkopen. De aanbiedingen die worden getoond zijn 24 uur lang geldig of zolang de voorraad strekt. Elke dag wordt er rond 12.00 uur een nieuwe aanbieding getoond. Aangegeven wordt hoelang de aanbieding nog geldig is.

Ook wordt er op de site een top 10 van margedeals getoond. Bij deze deals staat niet aangegeven hoe lang de tijd nog loopt. De verzendkosten van de producten bedragen €5,95. Ben je niet tevreden over je aankoop? Dan kun je het product binnen 14 dagen retourneren in originele verpakking. Verzendkosten krijg je alleen terug als je product bij ontvangst al defect is. Belangrijk is om bij schade aan het product dit binnen 7 dagen te melden bij MargeDeals.

vraag over margedeals

Ervaring van AnthonyDS, toegevoegd op 7 november 2014

Heeft iemand ervaring met het bestellen bij Margedeals.nl?

» Margedeals Review

Mijn ervaring plaatsen