Mariener ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Mariener en lees of deze webwinkel betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Mariener

Op zoek naar een perfect bij jouw stijl passende zonne-, motor-, ski- of snowboard bril voor een lage prijs? Dan kun je bij www.mariener.nl flink je slag slaan.
De kwalitatief hoogwaardige brillen worden aangeboden in veel verschillende modellen, kleuren en materialen. Accessoires voor de brillen zijn ook verkrijgbaar in de webshop. Omdat Mariener een Nederlands merk is, is het extra leuk om eens een kijkje te nemen op de website. Mariener brengt verzendkosten in rekening afhankelijk van de grootte van je bestelling en de plaats van bestemming. Het is mogelijk om buiten Nederland bestellingen te plaatsen en te laten bezorgen.
Het retour zenden van je producten is voor je eigen rekening. Wel kan je kosteloos je order cancelen wanneer je van gedachte veranderd bent over je aankoop, dit geldt echter alleen wanneer de bestelde producten nog niet verzonden zijn. Betalingsmogelijkheden zijn Paypal, Creditcard en iDeal.
Www.mariener opereert dus internationaal, vandaar dat de complete website Engelstalig is.

Weinig maar bekend van dit merk

Ervaring van Lindsy, toegevoegd op 16 juli 2018

Ik vindt dat er maar weinig te vinden is over dit merk. Weinig beoordelingen.... Gelukkig bieden ze achteraf betalen aan en gewoon de brillen binnen gekregen. Ik zoch wat voor de vakantie en ze bevallen goed.

Veel keuze voor weinig geld

Ervaring van Rowan, toegevoegd op 18 september 2017

Via vrienden bij dit merk terecht gekomen. Veel keuze, geen hele slechte reviews te vinden, dus de gok genomen. Top bril, snel geleverd, nu nog eventjes de zon!

Prima shop, geen verassing.

Ervaring van Sven, toegevoegd op 4 september 2017

Ik volg ze al een tijdje en heb vorige week mijn eerste mariener zonnebril binnengekregen. Top brilletje, zit fijn, leuke prijs. Leuk merk die langzaam maar zeker naam begint te maken. keep it up (Y)

Zeer fijne zonnebril, snelle levering.

Ervaring van Nick, toegevoegd op 19 november 2015

Toevallig zat ik te zoeken op reviews over Mariener. Daarom dat ik hier eventjes plaats wat mijn ervaringen zijn met de shop en producten van Mariener. Helemaal top! Snelle levering, duidelijke communicatie bij vragen en een groot assortiment. Verder niets aan toe te voegen.

Ervaring van Igmar, toegevoegd op 19 maart 2015

Vandaag mijn bestelling binnen, gave bril voor deze prijs.

Ervaring van So, toegevoegd op 14 maart 2015

Het pootje van mijn zonnebril was na 2 weken afgebroken, had een mail gestuurd, kreeg gratis een nieuwe toegestuurd ! Happy!

» Mariener Review

Mijn ervaring plaatsen