Marington NL ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Marington.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Marington NL

Marington.nl
Wanneer je tassen wilt bestellen zoals bijvoorbeeld leren tassen, damestassen, handtassen, schoudertassen en herentassen dan kun je dat doen op de website van marington.nl
Wanneer je op de website de tas hebt uitgezocht die je wilt hebben, dan kun je de bestelling in de winkelwagen plaatsen.

Afrekenen
Wanneer je al eerder wat besteld hebt, kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Je kan ook wat bestellen zonder een accout aan te maken. Een account aanmaken heeft wel enkele voordelen namelijk dat een bestelling in de toekomst nog gemakkelijker gaat. Je kan betalen met iDeal, Creditcard, PayPal, bankoverboeking, MasterCard en achteraf betalen.

Retourneren
Wanneer u het artikel in huis hebt, is er de mogelijkheid om het binnen 14 dagen terug te sturen. Je hoeft hierbij geen reden op te geven. Je kan een product alleen terugsturen als het ongebruikt is en indien mogelijk in de originele verpakking. Binnen 14 dagen zal men het bedrag crediteren. De retour-envelop is bijgevoegd.

Ervaring van mieke, toegevoegd op 12 september 2016

bestelling snel geleverd, track en trace werkt perfect. 5 voor 4 besteld en zoals beloofd volgende ochtend al mijn nieuwe tas.

» Marington NL review

Mijn ervaring plaatsen