Markita.nl ervaringen en beoordelingen

Onafhankelijke creatieve ontwerpers hebben vaak geen groot platform waar ze hun producten kunnen verkopen. Ondanks het talent worden hun producten vaak onzichtbaar. Je kan nu zelf een uniek product in huis halen door een bezoek te brengen aan Markita.nl. Een origineel cadeau hoeft niet duur te zijn en je steunt zo creatieve ontwerpers om meer met hun creativiteit te gaan doen. Ervaringen en beoordelingen van klanten die je voorgingen lees je hier online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Markita

Op zoek naar een origineel cadeau? Markita.nl biedt de leuke cadeaus van Nederlands en Belgisch design. Shirts, bordjes, placemats, lampen tot kerstbomen. Je kunt het zo gek niet bedenken of markita.nl verkoopt het. Wil je iemand op een leuke manier verassen met een origineel cadeau dan is markita.nl de plek waar je moet zijn. Alle producten worden door onafhankelijke creatieve ontwerpers ontworpen. Markita.nl is een online platform waar je naast leuke spullen kunt kopen als creatieveling ook zelf producten kunt verkopen.
De bestelling gaat van klant naar de verkoper van het product en maakt zelf de afspraken omtrent de levering en garantie.
Als u vragen heeft over producten of levering, kunt u altijd terecht bij de online klantenservice van markita.nl. Zij helpen u met al uw vragen. Dus bent u op zoek naar een origineel en creatief cadeau, of wilt u zelf uw producten verkopen? Neem dan eens een kijkje op markita.nl en laat u inspireren.

» Markita Review

Mijn ervaring plaatsen