Marktplaats Aanbieding ervaringen en beoordelingen

Hoe heb jij aanbieding.marktplaats.nl ervaren? Je kunt hier jouw ervaringen plaatsen en ook de beoordelingen van anderen doornemen. Je krijgt hierdoor een goed beeld van de service en van de mogelijkheden. Dit wil jij toch ook graag weten? Maak daarom nu die keuze en deel je mening met anderen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Marktplaats Aanbieding

Marktplaats staat bij iedereen bekend als de grootste online 'handelsmarkt'. Maar naast dit handelen tussen mensen onderling is er ook een pagina waar Marktplaats aanbiedingen doet. Bijvoorbeeld een dagje uit naar een pretpark of een mooi sieradenset. Deze aanbiedingen zijn zeer aantrekkelijk, en maar korte tijd geldig.

Verschillende categorieën
De aanbiedingen van Marktplaats zijn gesorteerd in verschillende categorieën. Er is keuze uit: gadgets, hobby's en vrije tijd, huis en inrichting, mooi en gezond en restaurants. Onder elke categorie zijn verschillende aanbiedingen te vinden die aansluiten bij de categorie. De kortingen op deze aanbiedingen kunnen oplopen tot wel 75% en zijn dus zeer de moeite om goed in de gaten te houden.

Overzicht
Na gekozen te hebben voor een categorie verschijnt er een lijst met aanbiedingen. Elke aanbieding wordt in kernwoorden en met een foto weergegeven. Als je vervolgens op de advertentie van je keuze klikt krijg je extra informatie over de advertentie en zie je een duidelijk overzicht wat erbij inbegrepen is of wat niet.

Door de hoge kortingen zijn deze advertenties heel aantrekkelijk, en als je regelmatig een kijkje neemt, zit er vanzelf iets van je gading tussen.

Lang wachten

Ervaring van S, toegevoegd op 16 december 2014

had koffie besteld, wacht al 1,5 week heb ze gemaild, zeggen ze komt er zsm aan

goedkope boxspring gekocht

Ervaring van Lodewijk A, toegevoegd op 14 september 2014

Kende marktplaats aanbieding niet totdat ik opeens een ad zag. De boxspring die wij op het oog hadden was in de aanbieding. 200 euro goedkoper dan bij een andere internetwinkel. Direct gekocht en wachten nu op de uitlevering van de boxspring.

retour sturen

Ervaring van Corna, toegevoegd op 15 juli 2014

Weet iemand hoe ik een aangekocht product retour kan sturen, kom er niet uit?

» Marktplaats Aanbieding Review

Mijn ervaring plaatsen