Marktplaats Auto ervaringen en beoordelingen

Een auto op marktplaats kopen voelt voor veel mensen een risico. Toch is het de grootste occasion shop van Nederland en kopen hier dagelijks duizenden mensen hier een nieuwe auto. De website deelt alle info online zodat je precies weet wat je kan verwachten. Dankzij de ervaringen en beoordelingen van klanten die je al voorgingen weet je wat je kan verwachten van Marktplaats.

Mijn ervaring plaatsen

Over Marktplaats Auto

Auto.marktplaats.nl is een zoekertjessite waar je jouw auto kan aanbieden of zelf op zoek kan gaan naar een passende auto. Dagelijks worden er meer dan 6000 nieuwe zoekertjes aangeboden met betrekking tot de verkoop of aankoop van een auto.

Deze zoekertjessite is één van de populairste van heel Nederland! Je kan er dingen vinden zoals verzamelobjecten, auto's, elektronica... Er staan altijd ongeveer 9 miljoen actieve zoekertjes online.

Het is zeer makkelijk om een zoekertje te plaatsen. Je kan een gratis account aanmaken en meteen beginnen! Marktplaats begeleid je met het verkopen van je auto. Je kan hem verkopen aan particulieren maar ook rechtstreeks aan dealers.

Maak gebruik van de Auto-inruilservice. Je ontvangt 100% een vrijblijvend bod op je auto. Hierna kan je beslissen wat je er mee doet. Marktplaats helpt je ook met het kopen van een auto. Zo kan je gebruik maken van de handige checklist! Zo weet jij waar je zeker moet opletten bij de aankoop van een nieuwe of tweedehandse wagen.

Heb je een vraag omtrent Marktplaats? Dan kan je terecht bij de klantendienst. Je kan hun contacteren door het online contactformulier in te vullen.

Veel aanbod

Ervaring van Kornel, toegevoegd op 10 september 2014

Elke dag een hoop nieuwe auto's, jammer als je zelf een advertentie zet dat hij snel wegzakt.

duur maar goed

Ervaring van Ecco, toegevoegd op 11 april 2014

Auto verkopen gaat helaas alleen via marktplaats wel duur voor iemand die in auto's handelt.

Direct biedingen

Ervaring van Erwin en Rianne, toegevoegd op 12 oktober 2013

Mijn polo bluemotion staat er sinds vanmorgen op en al direct 5 biedingen.

» Marktplaats Auto Review

Mijn ervaring plaatsen