Match4me ervaringen en beoordelingen

Was jouw kennismaking met match4me zoals je hebt verwacht? Schrijf een review voor iedereen die nog twijfelt, zodat ook zij match4me graag willen leren kennen. Plaats een review online, waardoor derden jouw mening, bevindingen kunnen lezen


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Match4me.nl

Je HBO of universitaire studie afgerond en is de volgende stap nu het vinden van een partner? Veel hoog opgeleiden vinden het belangrijk dat ze een partner op hetzelfde niveau vinden, daarom is Match4me in het leven geroepen. De datingsite voor hoger opgeleiden.

Match4me is opgericht in 2002 en sindsdien is de populariteit van deze dating website alleen maar groeiende. In de afgelopen jaren is de datingsite niet alleen op de Nederlandse markt te vinden, maar ook op de Zweedse, Belgische, Noorse een Deense markt.

Vele duizenden members hebben hun liefde van hun leven al gevonden via deze site. Eenmaal een profiel aangemaakt zijn er verschillende mogelijkheden om elkaar te leren kennen, zo kun je onder andere met elkaar chatten, elkaar persoonlijke berichten sturen of zelf activiteiten organiseren.

Service heeft Match4me ook hoog in het vaandel staan. De klantenservice is zelfs bekroond voor hun gedegen dienstverlening door single community MVLife.

» Match4me.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Match4me ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews