Matrabike.nl Nederland Ervaringen en Beoordelingen

De laatste ervaringen van klanten die iets besteld hebben bij Matrabike. Alle beoordelingen van deze online fietsenwinkel op een rijtje. Bekijk of Matrabike betrouwbaar is door klantervaringen te lezen van kritische consumenten. Ook vertellen wij wat over de openingstijden, adres en vacatures.

Mijn ervaring plaatsen

Over Matrabike.nl Nederland

Bij Matrabike.nl ben je aan het juiste adres voor goedkope, kwalitatieve fietsen. De winkel bestaat al meer dan 20 jaar, heeft een team van zo’n 50 enthousiaste fietsliefhebbers en verkoopt jaarlijks meer dan 20.000 fietsen. Of je nou op zoek bent naar een herenfiets, damesfiets, elektrische fiets, omafiets, stadsfiets, vouwfiets of kinderfiets, voor alle soorten en maten kun je bij Matrabike terecht. Voor de sportievelingen is er een ruim aanbod aan mountainbikes, racefietsen en BMX-fietsen. Bestellen kan gewoon via internet en je fiets wordt ook nog eens gratis bezorgd. Lekke band? Ook voor accessoires als binnenbanden kun je bij Matrabike terecht. Van sloten tot verlichting, van zadels tot gereedschap. Voor een persoonlijk advies of proefrit kun je altijd terecht in een van de 9 winkels in Nederland of België. Bij elk product kun je gebruik maken van de 14 dagen omruilgarantie. Een vraag, opmerking of klacht? Zowel online als telefonisch staan de medewerkers je te hulp.

Super ervaring

Ervaring van Ellen, toegevoegd op 25 mei 2016

Een geweldige fiets ontvangen van Matrabike. Binnen 24 uur geleverd, echt complimenten!

Fiets van de zaak

Ervaring van Rinke, toegevoegd op 28 augustus 2014

Ik mocht van mijn werkgever een fiets uitzoeken van 749 euro. In de winkel kon ik niet echt iets vinden, maar Matrabike heeft hiervoor een zeer uitgebreid aanbod. Na wat vergelijken heb ik nu een heerlijke fiets om elke dag naar mijn werk te fietsen.

Leuke kinderfietsen voor goede prijzen

Ervaring van Noortje, toegevoegd op 12 juli 2014

Bij Matrabike 2 leuke kinderfietsen besteld voor de verjaardagen van de kids. Keurig geleverd en super fietsen. Zo goedkoop hebben we nog nooit nieuwe fietsen gekocht :)

Goede prijs voor elektrische fiets

Ervaring van Bert, toegevoegd op 3 februari 2014

Mijn moeder was hier in de fietsenwinkel voor een elektrische fiets gaan kijken. Proefrit gemaakt en zeer tevreden. We vonden alleen precies dezelfde fiets bij Matrabike 115 euro goedkoper. Toch wel wat twijfels om een fiets online te bestellen, maar omdat de fietsenwinkel niks met de prijs wilde doen toch de gok genomen. De fiets is keurig op tijd bezorgd en in een goede verpakking. Nog geen problemen gehad verder.

» Matrabike.nl Nederland Review

Mijn ervaring plaatsen