Matrasaanhuis.nl ervaringen en beoordelingen

Een matras kopen is vaak een hoop gedoe en past lang niet altijd in iedere auto. Matrasaanhuis.nl zorgt voor een matras die lekker ligt en netjes bij je thuis bezorgt wordt. Aan de hand van ervaringen en beoordelingen van andere klanten bepaal je zelf welke matras je het beste kan kopen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Matrasaanhuis

Als je een nieuw matras nodig hebt dan kun je naar de website matrasaanhuis.nl gaan. Hier kun je matrassen vinden in allerlei soorten en maten. De matrassen zijn te koop tegen verbazingwekkend lage prijzen. Op de website wordt uitgelegd hoe dit komt. Er wordt namelijk rechtstreeks ingekocht bij de fabrikant en de webshop heeft een grote voorraad. Zo zijn er al matrassen te bestellen vanaf 99 euro. De kwaliteit van de producten is uitgebreid getest, ze zijn namelijk gecertificeerd door het Duitse TUV en de testuitslagen zijn ook op de site te bekijken. matrasaanhuis.nl heeft nog een zeer groot voordeel. Je mag namelijk je aangeschafte matras 2 maanden uitproberen. Als je dan tot de conclusie komt dat het matras toch niet zo goed bij je past, dan is er de mogelijkheid om je geld terug te krijgen. Ook de bezorging van de matrassen werkt eenvoudig. Als je het gewenste product voor 13.00 uur bestelt, kun je het de andere dag in huis hebben.

prima levering

Ervaring van Rob, toegevoegd op 9 november 2015

Bij matrasaanhuis 2 Favourite Orthopedic matrassen besteld. Binnen een half uur ben ik netjes terug gebeld om de bestelling te bevestigen. De goede en persoonlijke communicatie over de bestelling is prettig. Het bleek dat ik 1 matras onderlegger te weinig besteld en deze is zonder erom te vragen kosteloos door Matrasaanhuis aangevuld. De vacuum gezogen matrassen zijn de volgende dag (zaterdag) met PostNL opgerold thuis af geleverd. Na het openen van de plastic verpakking zuigt het matras zich vanzelf vol met lucht en binnen enkele minuten is deze geschikt voor het opmaken van het bed. Na 2 nachten kan ik zeggen dat de matrassen prima hebben bijgedragen aan een goede nachtrust en ik dik tevreden ben met de geleverde kwaliteit.

Ervaring van Paulus, toegevoegd op 10 oktober 2014

Na rugklachten een nieuwe matras gekocht bij Matrasaanhuis.nl De rugklachten zijn inmiddels (3weken verder) als sneeuw voor de zon verdwenen.

Ervaring van Jeremy, toegevoegd op 3 augustus 2014

Heerlijke matras met toplaag, niet te hard maar ook weer niet te zacht. Prima prijs ook.

» Matrasaanhuis Review

Mijn ervaring plaatsen