Matrascenter.nl ervaringen en beoordelingen

Matrascenter.nl is niet alleen zomaar een online shop, maar heeft ook nog eens een uitgebreide service. Door online te bestellen krijg je een nieuw matras netjes thuisbezorgd en hoef je niet naar de winkel toe. De bezorging is ook nog eens gratis en kan wanneer het jouw uitkomt. Wil je toch eerst het matras uitproberen? Kom dan langs naar de showroom en lees even onze ervaringen en beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Matrascenter

matrascenter.nl is een online aanbieder van kwalitatieve matrassen tegen scherpe prijzen.

Het aanbod van Matras Center bestaat uit alles wat te maken heeft met een uitstekend slaapcomfort. Zo vind je er bijvoorbeeld matrassen, boxsprings, topdekmatrassen, kindermatrassen, lattenbodems, dekbedden en kussens.

Elke bestelling die je plaatst bij Matras Center zal gratis verzonden ongeacht de waarde of hoeveelheid. Plaats je de bestelling voor de 14u00 dan mag je de levering de volgende dag in huis verwachten! In sommige gevallen kan het maximum 4 werkdagen duren maar dit wordt duidelijk vermeldt aan de klant.

Op de website van Matras Center vind je ook het certificaat terug van het Thuiswinkel waarborg keurmerk. Dankzij dit certificaat weet je dat Matras Center voldoet aan alle opgelegde eisen en voorwaarden. Je hebt dus te maken met een goede en betrouwbare webwinkel met een uitstekende klantenservice.

Heb je vragen over de levertijden? Zou je graag meer informatie willen over de matrassen? Dan staat de helpdesk voor je klaar. Zij zijn te bereiken via e-mail en telefonisch.

Rommelig komen belofte slecht na!

Ervaring van Hoogerbrugge, toegevoegd op 23 juli 2019

Vier matrassen besteld betaald vier verkeerde geleverd! Men beloofde deze de zaterdag erop te komen omruilen, ging helaas niet lukken. Ze zouden dinsdag ochtend erop dan worden geleverd een week later dan de oorspronkelijke levering. Via track en trac bleek later dat dat niet ging gebeuren. Weer contact " excuus ik heb ze zelf naar PostNL gebracht er is daar vertraging wegens drukte"ze staan in depot Elst?" Twee dagen later PostNL leverd 1 stuks aan ons adres......en ze zouden ook de andere ophalen... Niet dus! Doen ze blijkbaar niet PostNL ..... Telefonisch contact gehad en de bestelling afgezegd " Geen probleem geld word teruggestort en we halen zaterdag de matrassen op" En raad eens wat nu wel lukt..... het ophalen! Dingdong dinsdag PostNL hier uw tweede matras???? Deze geweigerd en nu vandaag 23 juli 2019 nog geen geld terug..... Zucht Je zal maar vier matrassen bestellen en weer lekker kunnen slapen?!

mooie boxspring

Ervaring van Mounir, toegevoegd op 26 april 2014

Voor 400 euro een top boxspring gekocht. Betere kwaliteit dan IKEA bed.

Matrascenter review

Ervaring van Benne, toegevoegd op 29 oktober 2013

Voor onze bed and breakfast hier 2 bedden en matrassen gekocht. De jongens sjouwden ze 3 etages naar boven echt super service.

» Matrascenter Review

Mijn ervaring plaatsen