Matrascenter.nl ervaringen en beoordelingen

Matrascenter.nl is niet alleen zomaar een online shop, maar heeft ook nog eens een uitgebreide service. Door online te bestellen krijg je een nieuw matras netjes thuisbezorgd en hoef je niet naar de winkel toe. De bezorging is ook nog eens gratis en kan wanneer het jouw uitkomt. Wil je toch eerst het matras uitproberen? Kom dan langs naar de showroom en lees even onze ervaringen en beoordelingen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Matrascenter

matrascenter.nl is een online aanbieder van kwalitatieve matrassen tegen scherpe prijzen.

Het aanbod van Matras Center bestaat uit alles wat te maken heeft met een uitstekend slaapcomfort. Zo vind je er bijvoorbeeld matrassen, boxsprings, topdekmatrassen, kindermatrassen, lattenbodems, dekbedden en kussens.

Elke bestelling die je plaatst bij Matras Center zal gratis verzonden ongeacht de waarde of hoeveelheid. Plaats je de bestelling voor de 14u00 dan mag je de levering de volgende dag in huis verwachten! In sommige gevallen kan het maximum 4 werkdagen duren maar dit wordt duidelijk vermeldt aan de klant.

Op de website van Matras Center vind je ook het certificaat terug van het Thuiswinkel waarborg keurmerk. Dankzij dit certificaat weet je dat Matras Center voldoet aan alle opgelegde eisen en voorwaarden. Je hebt dus te maken met een goede en betrouwbare webwinkel met een uitstekende klantenservice.

Heb je vragen over de levertijden? Zou je graag meer informatie willen over de matrassen? Dan staat de helpdesk voor je klaar. Zij zijn te bereiken via e-mail en telefonisch.

» Matrascenter Review

Mijn ervaring plaatsen