Max4home.nl ervaringen en beoordelingen

Max4home.nl helpt je graag bij grote en kleine verbouwingen in huis. Van nieuw sanitair tot nieuwe tegels in huis alles wordt geregeld. Eventueel kan je ook nog in de shop terecht voor leuke decoratie items voor in de tuin. Ervaringen en beoordelingen van klanten die je voorgingen lees je hier online terug.

Mijn ervaring plaatsen

Over Max4home

Op de website van Max4home.nl kunt u terecht voor producten in en om het huis. Naast de webwinkel is er ook een showroom. Omdat er constant directe contacten zijn met internationale bedrijven kunnen de laatste trends worden besteld tegen extreem aantrekkelijk lage prijzen. Het basisassortiment bestaat uit tegels, mozaïek, sanitair en “doe het zelf” producten. Ook wordt het assortiment constant aangevuld met seizoengebonden producten en koopjes. Er is een afhaal locatie in Duiven. Max4home bezit ook een groot magazijn met een totale oppervlakte van 50.000 m2. Door de grote voorraad kan er snel worden geleverd.

Bestellen en betalen
Op de website van Max4home.nl is het bestellen en betalen van de producten vrij eenvoudig. Het is mogelijk om door middel van IDEAL, VISA, Master Card, pinnen en contant te betalen.

Bezorgen en retourneren
De bestelde producten worden over het algemeen binnen een werkdag afgeleverd. U krijgt vooraf te horen wat de aflever datum zal worden. Mocht er een probleem optreden dan wordt u vooraf ingelicht. Voor het terugsturen van producten moet u gebruik maken van het retourformulier. Lees eerst goed de algemene voorwaarden door hoe het product teruggestuurd moet worden.

Fijne winkel

Ervaring van Jandrobber, toegevoegd op 6 februari 2024

Leuke showroom in duiven. mijn badkamer is prachtig geworden met behulp van max4home.

Ervaring van Pieter, toegevoegd op 4 oktober 2014

Aantal kranen gekocht bij Max4home, zeer goedkoop.

Ervaring van Olaf, toegevoegd op 24 april 2014

Grote partij tegels gekocht bij de winkel in Duiven. Zeer tevreden over de service en prijs.

» Max4home Review

Mijn ervaring plaatsen