Maxguitarstore.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Maxguitarstore en lees of deze webwinkel veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over maxguitarstore.com

Op Maxguitarstore.com huist de webshop van Max Guitar, de gitaarwinkel met vestigingen in Scheveningen, Nijmegen en Almere. Op de voorpagina vind je direct de aanbiedingen van Max Guitar. Daarnaast is er speciale aandacht voor de nieuwste producten in het assortiment.
Max Guitar heeft binnen de bekende soorten gitaren (zoals de Stratocaster en de Les Paul) een uitgebreide keuze. Zo ben je er als starter welkom, maar ook als je iets speciaals zoekt. De webwinkel geeft precies aan welke gitaren in welke kleur aanwezig is in welke winkel. Het is namelijk fijn om een gitaar, doorgaans geen kleine aankoop, te kunnen uitproberen.
Op de website is het makkelijk zoeken. Elk onderdeel van de winkel bevat een sorteerfunctie. Gitaren staan per type gescheiden, waardoor je snel kunt vinden of er iets voor jou tussenzit. Versterkers, effectpedalen en andere accessoires zijn op dezelfde heldere manier verdeeld. En mocht er iets stuk zijn, dan kun je via de site contact zoeken met de onderhoudsafdeling.

Ervaring van Tim, toegevoegd op 15 april 2016

Verstand van zaken en heel klantvriendelijk en niet opdringerig, echt een aanrader deze zaak.

Ervaring van van ZOn, toegevoegd op 9 september 2015

2 gitaren besteld, na 2 dagen al in huis, heel goed ingepakt.

» maxguitarstore.com review

Mijn ervaring plaatsen