Maxiaxi.com ervaringen en beoordelingen

DJ’s en hobby Dj’s kunnen absoluut hun eigen drive in beginnen met de webshop van maxiaxi. Ze kunnen hier werkelijk alles bestellen op het gebied van dj gear en licht, geluid. Ervaringen en beoordelingen van klanten die je voorgingen lees je hier gewoon online terug op de website.

Mijn ervaring plaatsen

Over Maxiaxi.com

Maxiaxi is een webshop met zetel in Alemelo die in het bezit is van de Thuiswinkel Waarborg. Je kan hier terecht voor alles wat met licht en geluid te maken heeft zoals dj materiaal, speakers, versterkers, microfoons, licht effecten, audio materiaal voor in de wagen,... Je maakt online een account aan en kan beginnen shoppen, Maxiaxi verbindt zich ertoe alles tegen de laagste prijs aan te bieden. Voor je betaling heb je de keuze tussen ideal, visa/mastercard, paypall, bankoverschrijving of rembours. Omdat alle producten op voorraad zijn bij Maxiaxi, heb je de producten die je voor 22u besteld reeds de volgende dag bij je thuis en wanneer je aankoopbedrag minstens 50 euro is betaal je geen verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk. Binnen de 14 dagen kan je zonder opgave van reden je product retourneren na invullen van een retourformulier, bovendien geldt op alle producten een garantieperiode van 12 maanden. Contact opnemen met Maxiaxi kan telefonisch tijdens de kantooruren, via e-mail of door middel van het contactformulier op de site.

WiFi speakers

Ervaring van Dominic , toegevoegd op 24 juli 2020

mooi setje WiFi speakers besteld voor in de tuin. Zeer snelle levering en een mooi product prachtig geluid. Ik ben er blij mee. Top!!!

Skytek mengpaneel

Ervaring van Jan, toegevoegd op 30 januari 2020

1 jaar gelegen mengpaneel gekocht van skytek. Bij levering ontdekte ik een grote kras op het frontpaneel. Beschadiging was bij skytek zelf gebeurd. (was nieuw gekocht, dus geen retour) Dit gaat je elke dag een beetje meer storen. Jammer want het mengpaneel werkt prima. Levering door Maxiaxi ook goed verlopen. Tip aan de mensen van Maxiaxi: Doe steekproefsgewijze eens een kwaliteitsproef.

Goede service

Ervaring van Ramon, toegevoegd op 30 mei 2017

Doordat ik rolstoel gebonden ben was het onmogelijk mijn gekochte product ter reparatie aan te bieden (wel gratis) via een postagentschap. Maxiaxi heeft veel moeite gedaan om met goede oplossing te komen. Daar ben ik erg blij mee.. Verder is de laagste prijsgarantie, echt een laagste prijsgarantie. Dus geen smoesjes over dat het andere product niet voor de Nederlandse markt is, of dat het een eenmalige aanbieding is. Ben erg tevreden.

Goede prijs prestatie verhouding

Ervaring van Alex van Beek, toegevoegd op 24 april 2017

Zeer goede ervaring met Maxiaxi, ik zocht een kleine Pa installatie voor feestjes e.d. ik werd uitstekend voorgelicht. Ik ben blij met de installatie, Maxiaxi is beslist een aanrader.

Ervaring van Didier, toegevoegd op 14 november 2014

Koptelefoon voor een vriend gekocht die DJ is, snelle verzending en hij is er erg blij mee.

» Maxiaxi.com Review

Mijn ervaring plaatsen