Maxivillas ervaringen en beoordelingen

Maxivillas is de website waar je terecht kan voor het vinden van een voordelige vakantiewoning. De meeste vakantiewoningen zijn vaak erg duur vooral als je gaat kijken in de bekende vakantieparken. Maxivillas kijkt vaak hier buiten en weet zo een betaalbare woning voor weinig geld te vinden. De beoordelingen en ervaringen op onze site geven je een beeld van de woningen bij Maxivillas.

Mijn ervaring plaatsen

Over Maxivillas

Ben je op zoek naar een leuke vakantiewoning? Heeft u een bepaald budget voor ogen? Of wil je gewoon eens de mogelijkheden bekijken om een vakantiewoning te huren in Parijs of Oostenrijk? Dan bent u bij Maxivillas.nl aan het goede adres.

Maxi Villas helpt je om de voordeligste vakantiehuisjes, villa's of appartementen te zoeken dankzij hun handig zoekplatform. Zij kunnen lage prijzen aanbieden door samen te werken met andere touroperators. Maxi Villa's stelt enkele voorwaarden aan de touroperators namelijk dat ze aangesloten zijn bij tenminste één keurmerk! Zo biedt Maxi Villa's hun klanten het nodige vertrouwen en zekerheid. Ook de betaling gebeurt in een veilige online omgeving! Zo kan er niets fout gaan, en hoef je je geen zorgen te maken!

Maxivillas is onafhankelijk en zal altijd de zoekresultaten van de gevonden vakantiewoningen weergeven op volgorde van de prijs.

Als je vragen of opmerkingen hebt over een vakantiehuisje dan kan je Maxi Villa's altijd contacteren via e-mail of telefoon. Zij zullen je dan informeren en verder helpen.

Maak zeker gebruik van Maxi Villa's en wie weet ga jij binnenkort wel op vakantie in een zelf gevonden vakantiehuisje!

Ervaring van Thorsten, toegevoegd op 17 oktober 2014

De woning in Zuid Frankrijk was niet schoongemaakt toen we aankwamen, Na een belletje kwam er enkele uren later een schoonmaakploeg. Goed geregeld.

» Maxivillas Review

Mijn ervaring plaatsen