Maxmeubels.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Maxmeubels en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Maxmeubels

Op de website van maxmeubels.nl vindt u klassieke, moderne en meubels van deze tijd. Er zijn meubels te bestellen die werkelijk bij ieder interieur passen. Daarbij zijn de meubels die u op maxmeubels.nl kunt bestellen betaalbaar. Je vindt er niet alleen meubels maar ook accessoires voor in de keuken, woonkamer, eetkamer en slaapkamer.

Bestellen
Maxmeubels.nl biedt al sinds 2009 een breed assortiment aan meubels, stoelen, tafels en kasten. Maxmeubels is een onderdeel van Maxshopping. Maxmeubels is een vertrouwd adres om meubels te bestellen. Het kan natuurlijk zijn dat u een vraag heeft, voordat u een besluit kan nemen en de bestelling plaatst. De medewerkers die allen een ruime ervaring hebben kunnen u daarbij zeker helpen. Wanneer u besteld is een aanbetaling niet nodig en heeft u daarbij 14 dagen de tijd om te ruilen. Daarbij is de prijs-kwaliteit zeer goed. Omdat de meeste artikelen uit voorraad leverbaar zijn kunnen ze snel worden afgeleverd.

Binnen een dag geleverd

Ervaring van Angela, toegevoegd op 2 mei 2017

Ik heb een vloerkleed besteld, dat werd in 1 werkdag geleverd. Netjes in een grote doos. Zoals ik verwachtte dat het eruit zou zien.

Ervaring van Inge, toegevoegd op 7 mei 2015

Bij diverse meubelzaken wat besteld voor onze nieuwbouwwoning maxmeubels kwam als eerste leveren super snel dus voor een meubelzaak.

» Maxmeubels Review

Mijn ervaring plaatsen