Maxsanitair ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Maxsanitair en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Max Sanitair

Maxsanitair.nl is een overzichtelijke webshop gespecialiseerd in het aanbieden van roestvrij stalen (RVS) sanitairproducten. Denk aan keukenkranen van RVS, RVS bad- en douchekranen en ook zeepdispenser en wastafelkranen van roestvrij staal.

Maxsanitair.nl is een webshop die zowel aan bedrijven als aan particulieren haar producten levert. De prijzen van de A-merk sanitairproducten in de uitgebreide webshop zijn scherp dankzij een goede samenwerking met zowel fabrikanten als leveranciers. De klantwaardering geeft een rapportcijfer 8.5, wat een uitstekende dienstverlening impliceert.

De webshop - met thuiswinkel waarborg certificaat - hanteert een omruilgarantie van 14 dagen en geeft aan dat de consument zich kan beroepen op het herroepingsrecht. Er is de mogelijkheid om in contact te treden met een klantenservice.

De voorraad is meestal direct leverbaar uit het magazijn van Maxsanitair.nl, waardoor een snelle levering tot de mogelijkheden behoort. Het bedrijf levert zowel in Nederland als in België aan huis. Er bestaat de mogelijkheid om bij aflevering te betalen.

Maxsanitair.nl behoort tot het online woonwarenhuis Maxshopping.nl.

Ervaring van Wing, toegevoegd op 23 januari 2015

Regendouche gekocht, makkelijk te installeren, hij douchet heerlijk.

» Max sanitair Review

Mijn ervaring plaatsen