Medhorses.nl ervaringen en beoordelingen

Medhorses.nl is de ideale webshop als je een eigen paard bezit of de ruitersport beoefend. De online shop heeft namelijk alles op het gebied van rijkleding tot medicijnen voor je paard en voedingssupplementen. Ervaringen en beoordelingen van paardenliefhebbers lees je hier online terug over de shop.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Medhorses

Op zoek naar ruitersportartikelen? Medhorses.nl biedt u alle benodigdheden onder een dak. Deze onlinewebwinkel heeft een grootst assortiment aan voeding, dekens, verzorging, hoofdstellen, zadels, rijkleding en nog veel meer. Medhorses heeft producten van o.a. de merken: Ekkia, Belstar, Harry's Horse en Trust. U vind duidelijke beschrijvingen bij de producten en wanneer u nog vragen heeft kunt u terecht bij de online helpdesk die u altijd professioneel advies bied.
U geniet altijd van voordelige prijzen en er zijn altijd aanbiedingen en acties op de site. Met Paypal betaald u heel eenvoudig en veilig. Wanneer uw een bestelling boven de 75 euro plaatst wordt de bestelling gratis verzonden. Uw bestelling wordt altijd snel verzonden en binnen twee dagen heeft u uw bestelling in huis.
Zo heeft u meer tijd om paard te rijden en met een paar klikken op de muis bent u voorzien van al uw benodigdheden voor u en voor uw paard.

» Medhorses Review

Mijn ervaring plaatsen