Medhorses.nl ervaringen en beoordelingen

Medhorses.nl is de ideale webshop als je een eigen paard bezit of de ruitersport beoefend. De online shop heeft namelijk alles op het gebied van rijkleding tot medicijnen voor je paard en voedingssupplementen. Ervaringen en beoordelingen van paardenliefhebbers lees je hier online terug over de shop.

Mijn ervaring plaatsen

Over Medhorses

Op zoek naar ruitersportartikelen? Medhorses.nl biedt u alle benodigdheden onder een dak. Deze onlinewebwinkel heeft een grootst assortiment aan voeding, dekens, verzorging, hoofdstellen, zadels, rijkleding en nog veel meer. Medhorses heeft producten van o.a. de merken: Ekkia, Belstar, Harry's Horse en Trust. U vind duidelijke beschrijvingen bij de producten en wanneer u nog vragen heeft kunt u terecht bij de online helpdesk die u altijd professioneel advies bied.
U geniet altijd van voordelige prijzen en er zijn altijd aanbiedingen en acties op de site. Met Paypal betaald u heel eenvoudig en veilig. Wanneer uw een bestelling boven de 75 euro plaatst wordt de bestelling gratis verzonden. Uw bestelling wordt altijd snel verzonden en binnen twee dagen heeft u uw bestelling in huis.
Zo heeft u meer tijd om paard te rijden en met een paar klikken op de muis bent u voorzien van al uw benodigdheden voor u en voor uw paard.

Ervaring van Macha, toegevoegd op 25 mei 2014

Alles wat je nodig hebt voor de paardjes. Mijn bestelling komt altijd binnen 3 dagen binnen.

Ervaring van Robine, toegevoegd op 26 april 2014

Uitgebreide mail gekregen over een aantal vragen die ik had. Direct besteld, nu wachten hoe lang het duurt.

» Medhorses Review

Mijn ervaring plaatsen