Medionshop ervaringen en beoordelingen

De Medionshop staat bekend om de voordelige laptops en tablets van hun eigen merk. Maar wat is de ervaring van een laptop van dit relatief onbekende merk? Is een computer wel echt zo goed als beweerd wordt? Gelukkig kan je bij ons online beoordelingen lezen die eerlijk zijn en alleen door klanten gepubliceerd worden. Je kan zo zelf een mening vormen over de Medionshop.

Mijn ervaring plaatsen

Over Medionshop NL

Over medionshop.nl
medionshop.nl is de officiële webshop van Medion. Dit merk heeft zich gespecialiseerd in elektronica en software en is met name bekend door zijn computers en tablet's. Medion bied een goede kwaliteit voor een beperkt budget, waardoor de producten voor iedereen betaalbaar blijven.

Medion en Aldi
Bij de supermarkt Aldi worden vaak Medion artikelen aangeboden. Bij lichte artikelen zoals een tablet of een fotocamera is dit erg handig omdat je dit gewoon samen met de boodschappen in het karretje legt, voor grotere artikelen is dit weer iet minder handig. Bij Aldi vindt je dan ook een geselecteerd aanbod aan Medion producten.

Medion online kopen via medionshop.nl
medionshop.nl bied het complete assortiment aan Medion artikelen aan op de website. Je kunt hier eenvoudig bestellen en dan bijvoorbeeld jouw laptop of computer laten thuisbezorgen. Ook kun je bij medionshop.nl software kopen voor jouw Medion computer. Deze software is vaak niet van Medion zelf, maar bijvoorbeeld van Microsoft (zoals Word).

Ervaring van Quint, toegevoegd op 7 september 2014

Mooi op tijd geleverd voordat ik op vakantie ging.

Ervaring van W, toegevoegd op 9 augustus 2014

Mijn laptop was kapot, ze hebben hem gratis gemaakt, alleen het duurde wel 3 weken en kreeg geen vervangende laptop.

» Medionshop NL Review

Mijn ervaring plaatsen