Medpets.nl ervaringen en beoordelingen

Medpets.nl is de ultieme webshop als het gaat om de gezondheid van je dier. Van maandelijks onderhoud tot medicijnen een groot deel bestel je zelf online in de shop. Vaak zijn de producten standaard op voorraad en heb je ze de volgende dag al in huis om toe te dienen. Ervaringen en beoordelingen van klanten lees je hier online terug.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Medpets.nl

Dieren zijn onvoorwaardelijk en hebben geen dubbele agenda. Misschien denk je weleens: waren de meeste mensen maar zo. Er zijn mensen die vinden huisdieren zonde van hun geld. Een grote groepen dierenliefhebbers is zo gek op hun huisdier dat men bereid is hun laatste centen aan het beest uit te geven. Vooral als het diertje een kwaaltje, pijntje of een ongemak heeft. Iedere huisdierbezitter weet ook dat een bezoek aan de dierenarts behoorlijk in de papieren kan lopen.

De site www.medpets.nl is er voor jouw huisdier. De site is vanaf 2007 online en verkoopt dierengeneesmiddelen in de ruimste zin van het woord. Welk kwaaltje jouw grote of kleine vriend ook heeft medpets.nl heeft er wat voor. Totaal voeren zij maar liefst 4000 producten.

Deze site beschikt daarbij over een uitgebreide klantenservice en tevens hebben zij hun eigen dierenarts in dienst. Stel jouw dier heeft last van iets wat jij niet kan thuis brengen? Hol niet gelijk met het beest naar die dure dierenarts maar stuur een mail naar de dierenarts van medpets.nl. Deze site komt heel betrouwbaar over!

» Medpets.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Medpets.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews