Meesterslijpers.nl ervaringen en beoordelingen

Meesterslijpers.nl heeft een prachtige collectie aan unieke keukenmessen. Als je opzoek bent naar een nieuw keukenmes dan zou je hier moeten zijn volgens de ervaringen en beoordelingen. Laat je verassen door de mogelijkheden en service van de meesterslijpers.nl. Combineer je bestelling meteen met een prachtige pan van een hoge kwaliteit.

Mijn ervaring plaatsen

Over Meesterslijpers.nl

Meesterslijpers is een kookwinkel in Amsterdam en daarnaast een webshop. Bijzonder aan deze winkel is dat er alleen familieleden werken. Het is begonnen met meneer en mevrouw de Boer en nu werken ook hun drie zonen in de winkel. Meesterslijpers is een kookwinkel met een uitgebreid assortiment aan keukenartikelen, producten voor tafelen, gereedschap verzorgingsproducten.

Niet alleen kun je voor artikelen terecht bij Meesterslijpers, zoals de naam al vermoed zijn ze gespecialiseerd in het slijpen van onder ander messen, schaatsen, scharen en tondeuses. Het slijpwerk wordt in de winkel op woensdag en vrijdag uitgevoerd. Mocht je nu niet in de buurt van Amsterdam wonen, maar wil je toch gebruik maken van het slijpwerk van Meesterslijpers, dan is dat geen enkel probleem. Met een toegezonden koffer van hun kun je de messen veilig naar ze toesturen. Je betaalt voor de koffer €20,- en na ontvangst van de messen krijg je het slijpwerk binnen 5 werkdagen weer retour gestuurd.

Ervaring van Flip, toegevoegd op 7 december 2014

Mijn bestelling was niet op voorraad, ik werd gebeld dat het 2 of 3 dagen langer zou duren. Gelijk een goed gevoel bij deze winkel.

Ervaring van Rowan, toegevoegd op 25 november 2014

Ik ben kok en koop hier regelmatig nieuwe messen voor mijn werk.

» Meesterslijpers.nl Review

Mijn ervaring plaatsen