Megadump Tiel ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Megadump Tiel en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Megadump Tiel

Wanneer je sanitair wilt aanschaffen kun je dat doen bij MegadumpTiel.nl Hier kun je terecht in de showroom voor bijvoorbeeld badkamertegels en sanitair. Wanneer je echter, vanachter je computer een bestelling wilt plaatsen, is dat ook mogelijk. Je kan namelijk de onlinewebwinkel bezoeken. Je kan daarbij kiezen uit bijvoorbeeld een bubbelbad, toilet enzovoort. Je vindt er alles op het gebied van sanitair.

Betalen
Wanneer je een bestelling geplaatst hebt kun je door middel van verschillende mogelijkheden afrekenen. Je kan met iDeal betalen maar ook onder rembours of bankoverschrijving. Het is ook mogelijk om te betalen wanneer je het product zelf gaat ophalen of thuis laat bezorgen.

Verzenden en retourneren
Megadumptiel maakt gebruik van PostNL. Zij bezorgen het pakket binnen een werkdag. Men zal het product verzenden wanneer de betaling is ontvangen. Indien de bestelling in Nederland hoger is dan €150,00 dan zal het gratis worden bezorgd. Je kan het product terugsturen binnen 14 dagen zonder opgave van een reden. Je moet er wel voor zorgen dat, indien mogelijk, het product nog in zijn originele verpakking zit als het wordt teruggestuurd.

» Megadump Tiel review

Mijn ervaring plaatsen

Megadump Tiel ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews