Megagadgets.nl ervaringen en beoordelingen

Megagadgets is echt een winkel waar je hebberig van wordt. Als je de spulletjes in de winkel ziet liggen dan wil je ze gewoon hebben. Zo’n winkel is eigenlijk de winkel van megagadgets. Ervaringen en beoordelingen laten je direct weten waarom je hier echt moet shoppen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Megagadgets.nl

MegaGadgets is begonnen met een winkel in 2004 in Leiden. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot de grootste en bekendste shop in gadgets. Gadgets zijn hebbedingen die mee gaan met de nieuwste trends in allerlei prijsklassen. Je vindt op de site bijvoorbeeld spullen als een Wireless Selfie Stick, een Space Rail Knikkerbaan of pantoffels die je op kunt warmen in de magnetron. Dus ook als je op zoek bent naar een origineel cadeau kun je hier eens een blik wagen.

Als je een bestelling hebt geplaatst kun je betalen met iDeal, Creditcard, via de bank overschrijven of achteraf betalen. De bestelling wordt binnen 24 uur verzonden. De verzendkosten zijn €4,95 en vanaf €50,- betaal je geen verzendkosten. Binnen 14 dagen kun je het product retourneren in originele verpakking. Als aan de voorwaarden voldaan wordt ontvang je binnen 30 dagen het aankoopbedrag terug met vergoeding van de reiskosten.

De werknemers van MegaGadgets zijn op werkdagen telefonisch te bereiken.

» Megagadgets.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Megagadgets.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews