Megekko ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Megekko en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Megekko NL

Het assortiment dat megekko.nl aanbied is zeer indrukwekkend en je kan er terecht voor zo goed als elk elektrisch apparaat. Van computer gerelateerde artikelen tot zwaar gereedschap tot witgoed en ook de beste audio apparatuur mag daar niet aan ontbreken. Ook wat betreft kantoor artikelen is megekko.nl goed bevoorraad. Er worden verschillende services aangeboden waaronder bezorging op de volgende dag en zijn er verschillende cashback acties en kan je een pre-order plaatsen voor de aller nieuwste producten. Ook mogen scherpe aanbiedingen niet ontbreken.

Megekko.nl is een site voor mensen die weten wat ze willen en verder geen hulp of andere poes pas nodig hebben. Op die manier weet megekko.nl de prijs enorm te drukken en is hij zeer competitief vergeleken met andere webshops. De layout van de website is bijzonder duidelijk en het navigeren op de website is erg makkelijk. Er worden verschillende betaal vormen geaccepteerd en het checkout proces is erg gemakkelijk.

Slechte service aan bedrijven

Ervaring van danielle, toegevoegd op 30 november 2017

Had een collage-fotolijst besteld. En daarvoor mijn bedrijfsnaam opgegeven. Dezelfde dag dat ik het heb ontvangen, en niet uitgepakt omdat ik door de verpakking kon zien dat het niet was wat ik bedoelde, retour gemeld. Deze werd afgewezen met de volgende melding: "We zien dat de aankoop een zakelijke aanschaf betreft. Door het opgeven van een bedrijfsnaam bij aanschaf wordt aan aankoop gezien als zakelijke aankoop. (Dit word overigens niet vermeld als je je bedrijfsnaam in voert) Het herroepingsrecht is een consumentenrecht, zakelijke klanten kunnen wettelijke gezien geen aanspraak maken op het consumentenrecht en dus geen gebruik maken van het herroepingsrecht". Buiten het feit dat ik hier nog nooit van gehoord heb en zeker niet zeg dat het niet waar zou zijn, vind ik dit weinig getuigen van service. Het was de 1e keer dat ik iets bestelde bij Megekko en meteen dus ook de laatste keer... Heel jammer dit

Monitor niet leverbaar en weigeren een redelijk alternatief te bieden

Ervaring van Sven, toegevoegd op 14 november 2017

Monitor niet leverbaar en weigeren een redelijk alternatief te bieden Een monitor besteld bij Megekko. Na enkele dagen kreeg ik te horen dat het product niet meer leverbaar was. Echter was het product nog steeds te bestellen op de site. Daarom hebben we gezocht na een oplossing, ik kreeg de mogelijkheid om te kijken naar een alternatief. Deze heb ik toen gegeven echter vonden ze deze niet redelijk terwijl het alternatief nagenoeg gelijk was aan het bestelde scherm(1440p, groter dan 30inch, hoge schermhelderheid etc). Daarom gevraagd om alternatieven van hun. Deze kreeg ik maar kwamen niet in de buurt van het bestelde scherm, geen enkel arternatief had een 1440p scherm, allemaal waren ze kleiner dan 30inch. Daarom ben ik dus hier ook niet mee akkoord gegaan en vroeg ik nogmaals naar een redelijk alternatief. Deze kwam niet en tot mijn verbazing werd zonder vragen mijn bestelling geannuleerd. In het laatste mailtje dat ik ontving stond dat ik vrij was om rechtelijke stappen te ondernemen. Erg jammer dat Megekko er niet met de klant uit wil komen en liever de klant op scheept met een rechtszaak om te krijgen waar ze recht op hebben. Vandaar ook 1 ster, absoluut geen webshop waar ik nog graag zaken mee wil doen.

Bestelling Belkin MIXIT RockStar Power Pack grau 6600 mAh Light./Micro-Kabel

Ervaring van Richard, toegevoegd op 1 augustus 2017

Megekko heeft een prettige en overzichtelijk site, met een ruime keuze. Bestelde artikel kon niet geleverd worden, hierover mail contact gehad met Megekko. De klantenservice heeft mij op een perfect manier geholpen bij plaatsen van een nieuwe bestelling. Complimenten voor de oplossing en het meedenken. Ik kan Megekko dan ook echt adviseren.

Sony MHCV50 toren speaker

Ervaring van Peter, toegevoegd op 21 juli 2017

Vandaag mijn speaker ontvangen. 1 dag later dan aangegeven. Keurig hiervan op de hoogte gehouden en de Speaker was keurig extra verpakt in luchtfolie. Mailberichten worden binnen 2 uur behandeld! Ik ga nu buiten genieten van mijn nieuwe aanwinst!

Snelle levering

Ervaring van Martin, toegevoegd op 2 februari 2017

Binnen twee dagen thuis en zeer goed verpakt, dat alles tegen een zeer scherpe prijs.

Ervaring van Vincent Bergman, toegevoegd op 13 september 2016

Laagste prijs voor de tv die ik wilde, snel geleverd, alles in orde dus.

Ervaring van D, toegevoegd op 4 mei 2016

Retourneren en geld terugkrijg redelijk snel afgehandeld, mijn complimenten hiervoor.

» Megekko NL review

Mijn ervaring plaatsen