Menatwork ervaringen en beoordelingen

Menatwork.nl is een speciale winkel gericht op moderne jongemannen. De kleding is modieus en bestaat uit bekende merken als G-Star RAW en Levi’s. Ervaringen en beoordelingen van de online klanten kan je hier teruglezen om een idee te krijgen van de online shop.

Mijn ervaring plaatsen

Over Menatwork

Men at Work is een bekende kledingwinkel in de Benelux met in het assortiment grote merken als G-star , Diesel, Scotch&Soda en Hilfiger Denim. Ook bieden ze ruimte voor opkomende merken als All About Eve, Eleven Paris en Cuckoos Nest. Men at Work specialiseert zich in jeans en daar heb je dan ook een uitgebreide keus in. Daarnaast kun je er terecht voor sweaters, tops, jackets en accessoires. Sinds 2007 is de winkel gestart met het concept Footwear en kun je er ook terecht voor schoenen.

In 1995 startte het bedrijf in Eindhoven en het heeft nu meer dan 40 winkels in de Benelux. In 2009 is er gestart met een webshop waar je 24 uur per dag terecht kunt. Als je een geregistreerde klant bent, dan hoef je bij een bedrag vanaf €100,- geen verzendkosten te betalen. Zit je daar onder of heb je je niet geregistreerd, dan betaal je €3,95 aan verzendkosten.

Als je niet tevreden bent over je aankoop kun je het product kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. In de winkel kun je het product alleen afgeven of ruilen. Bij retourneren wordt je aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

slechte service

Ervaring van Britt, toegevoegd op 16 september 2015

ik heb een bestelling gedaan op de site van Men at work, hierbij stond dat ik deze binnen 1 tot 3 werkdagen binnen zou krijgen en hier ook 3.95 voor moeten betalen we zijn nu een week verder en krijg ik een mail dat dingen niet meer op voorraad zijn en het pakket vandaag zal worden verstuurd... en ondanks dat ik meerdere mailtjes heb verstuurd naar hun email nergens reactie op.. een erg slechte ervaring, ik bestel hier dus nooit meer wat dan betaal ik er liever nog meer voor dan dit elke x als je wat besteld. en ik ben niet de eerste als ik dat zo lees op internet met slechte ervaringen met de webshop.

Ervaring van Theo, toegevoegd op 24 december 2014

Heel leuk vooral als er goldmemberdays zijn

Ervaring van MW, toegevoegd op 9 februari 2014

Goede winkel altijd aardige medewerkers, koop er enkele keren per jaar een spijkerbroek.

» Menatwork Review

Mijn ervaring plaatsen