Merapi.nl ervaringen en beoordelingen

Merapi.nl is een reisbureau geïnteresseerd in reizen naar Indonesië. Van individuele rondreizen tot reizen onder begeleiding. Ontdek zelf hoe bijzonder een reis is naar Java of Bali onder begeleiding van Merapi.nl. Ervaringen en beoordelingen van reizigers die je voorgingen lees je hier online terug.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Merapi

Wist je dat Indonesië de grootste eilandstaat ter wereld is met maar liefst ruim 17000 eilanden? En ook het drie na grootste land als je kijkt naar het inwoneraantal. Natuurlijk weten we allemaal dat het land lange tijd een Nederlandse kolonie is geweest. Als je mensen mag geloven die het land ooit bezocht hebben: een land met prachtig natuurschoon en zijn eigen rituelen.

Niet zo gek natuurlijk dat er een organisatie is die gespecialiseerd is in reizen naar dit mooie land, namelijk: Merapi Tour & Travel (www.merapi.nl). Vanaf 2010 biedt men ook andere bestemmingen aan. De keuze is ruim: Maleisië, Thailand, Vietnam, Molukken, Laos en Cambodja om er maar een paar te noemen.

Wanneer je een reis maakt naar een verre bestemming als dezen wil je niet over een nacht ijs gaan. Daarom wil je, je laten adviseren door een specialist. De site van Merapi geeft je het gevoel dat je op het juiste adres bent. Men informeert duidelijk en de foto's zijn uitnodigend. Dus wil je, je oriënteren op een exotische bestemming: ga eens langs bij de site van www.merapi.nl.

» Merapi Review

Mijn ervaring plaatsen

Merapi.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews