Merkkledingkids ervaringen en beoordelingen

Op Merkkledingkids kun je merkkleding voor kinderen vinden tegen een redelijke prijs. Waarom zou je hier kleding kopen, vraag je je wellicht af? Laat de beoordelingen en ervaringen voor zichzelf spreken en maak hieruit zelf op of je bij Merkkledingkids iets wil kopen of niet.

Mijn ervaring plaatsen

Over Merkkledingkids.nl

Bij merkkledingkids.nl kan je terecht voor coole kinderkleding.

Merkkleding Kids heeft een uitgebreid aanbod van bekende en kwalitatieve kleding. Je kan kiezen uit meer dan 90 verschillende topmerken voor jongens en meisjes. Een kleine greep uit de topmerken die zij aan te bieden hebben: Baker Bridge, Blue Fish, Miss Trouble, Uncle Bill, Petrol... Daarnaast kan je bij Merkkleding Kids elke seizoen terecht voor de nieuwste collecties, maar ook voor de uitverkoopcollecties. Alle aangeboden artikelen bevinden zich in de fysieke voorraad van Merkkleding Kids.

Bij iedere bestelling betaal je 3,95 euro verzendkosten. Je krijgt van Merkkleding Kids een track en trace code waarmee je het pakketje online kan opvolgen. Binnen enkele werkdagen mag je het pakketje bij jou thuis verwachten.

Schrijf je zeker in op de nieuwsbrief van Merkkleding Kids. Zo blijf jij op de hoogte van de laatste nieuwe artikelen maar zo ben jij er ook als de eerste bij

Indien je zit met vragen over bepaalde acties of regelingen, dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Merkkleding Kids. Zij zijn te bereiken via e-mail en telefonisch.

Ervaring van Marja, toegevoegd op 7 september 2014

Er zitten een aantal leuke merken tussen, goed speuren voor aanbiedingen.

» Merkkledingkids.nl Review

Mijn ervaring plaatsen